melassa Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Czy ktos juz probowal zdoby AdWords API key?? Przebrnalem przez ich strone i postepowalem wedlug instrukcji ale za cholere nie moglem dostac sie do miesca wskazywanego przez instrukcje tak aby wygenerowal mi sie Api Key ?? Czy to w ogole jest mozliwe w Polsce ?? Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Normalnie zdobywasz ten klucz. Musisz mieć google account i wypełniasz formularz o klucz i dostajesz go na email. P.S. W tym tygodniu dodałem 1584 reklam w Adwords. W życiu bym tego nie zrobił bez API. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 > W tym tygodniu dodałem 1584 reklam w Adwords. o chryste panie 1584 rozne boksy? czy rozne slowa? heh rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 1584 różne boksy na +-5000 słów. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melassa Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Moglbys podac link gdzie to zrobic bo jak do tej pory mi sie nie udalo Jak jestem w panelu AW API loguje sie czy tez resjtruje i za zadnym razem nie przyszedl mi zaden klucz od nich. Drugie pytanie jakiego softu uzywasz do zarzadzania kampania ?? I co moglbys polecic po Winde glownie ?? Z gory dziekuje. Check email deliverability tool Maildog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mogila Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Witam Rowniez zainteresowany odpowiedzia... M Jak w 1 miejscu trzymac wszystkie swoje ulubione linki www, kontakty, zadania i notatki ? notatnik.com.pl ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordmelkor Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Normalnie zdobywasz ten klucz. Musisz mieć google account i wypełniasz formularz o klucz i dostajesz go na email. P.S. W tym tygodniu dodałem 1584 reklam w Adwords. W życiu bym tego nie zrobił bez API. No właśnie Michał, pochwal się czego używasz do zarządzania kampaniami AdWords co pozwala Ci szybko dodawać takie ilości reklam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Skrypt to zarządzania napisałem sobie sam, wykorzystując do tego Apility. Kiedyś miałem problem z AddCampaign(), ale znalazłem rozwiązanie o czym napisałem tutaj https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.