pkosciej Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 witajcie Udało mi się zdobyć dużą bazę danych skryptu otwarty mini do wykorzystania pod zaplecze. Więc użyłem go zgodnie z przeznaczeniem. Jednak w ostatnim czasie odnotowałem na koncie hostingowym niepokojące zmiany. Skrypt zaczął mi zjadać około 5-7 MB dziennie. Postanowiłem wyłączyć możliwość dodawania nowych wpisów. Owszem wpisy przestały się dodawać. Jednak skrypt nie przestał "tyć" nadal rośnie i rośnie... Pomóżcie bo nie długo nie będę w stanie go wyżywić i mi padanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 @Skrypt zaczął mi zjadać około 5-7 MB dziennie Chyba masz na myśli GB dziennie HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkosciej Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 nie, mam na mysli 5-7 MB, gdyby artykuły się dodawały to nie było by to dla mnie dziwne, ale skoro nic się nie dodaje to już dla mnie problema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 @Skrypt zaczął mi zjadać około 5-7 MB dziennie. @Jednak skrypt nie przestał "tyć" nadal rośnie i rośnie... Zacznij pisać językiem zbliżonym do informatycznego TO może cię ktoś zrozumie Co ci tam "Tyje" baza danych, logi , transfer danych ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkosciej Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 zjada mi miejsce na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 @zjada mi miejsce na serwerze OK, nie ma sił na dalsze tego typu odpowiedzi. @pkosciej uważaj by ci serwera nie zjadło HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkosciej Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 skrypt zajmuje coraz większą powierzchnie serwera hostingowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkosciej Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jeżeli to co ja Ci pisze jest nie zrozumiałe to oto raport otrzymany od dostawcy Na Pana koncie obserwujemy bardzo duże obciążenie baz danych. Prosimy o interwencję, w przeciwnym wypadku konto może zostać zablokowane. | Id | User | Host | db | Command | Time | State | Info & nbsp; | +-------+------------------+-----------+---------------------------------------+---------+------+----------------------+------------------------------------------------------------------------------------------------------+ | 3726 | katalog_modyf | localhost | katalog_modyf | Query | 356 | Sending data | select * from otwarty_wpis y where tytul LIKE '%gniezno%' or url LIKE '%gniezno%' or opis LIKE '%gnie | | 9701 | katalog_modyf | localhost | katalog_modyf | Query | 74 | Locked | update otwarty_wpisy set odslon=odslon+1 where id='6158' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Daj link do tego katalogu Nikt nie jest jasnowidzem. Zlokalizuj wpis gniezno, bo to ciekawe. Zlokalizuj id 3726; 6158; 9701. Sprawdź je. Zrób kopię wpisu z sql-a i usuń ten wpis gniezno. Jak zobaczysz zmiany to masz rowiązanie problemu. Jak nie to poszukamy dalej. P.S. Jedziesz pewnie na v2.0 wedana a plik od dodawania to op.php Jak tak to nic mnie nie dziwi Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fest1985 Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pkosciej Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Więc sytuacja jest taka wywaliłem z bazy wszystkie wpisy o numerach id 3726; 6158; 9701 wywaliłem wszystkie istniejące wpisy zawierające "%gniezno%" jednak baza ciągle rośnie tak jadę na v2.0 mój link to https://adt.biz.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d4rk5ide Opublikowano 15 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ? Nie rozumiem twojego zdziwienia przyjacielu op.php z vr 2.0 + colin i baza rosnie. Takie to dziwne ? pkosciej zmień w/g tej modyfikacji: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry691012 Sprawdzimy co dalej a Ty będziesz zabezpieczony przed adderami. Zarabiaj na swojej stronie WWW! Kliknij tutajA tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome" https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.