°K° Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Piotrze a może kilka szczegółów lub sekretów kiedy pościsz 1.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qgito Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 Szukajac czegos zupełnie innego znalazłem ten bład co wczesniej pisałem i rozwiazalem moj problem. W pliczku .../otwarty_disp/op.php brakuje przy funkcjach dodawanej subkategori: strony głównej</a>."; dlatego brakowalo tej strony glownej i wszystko wskakiwalo jako odnosnik. W pliczku tym sa tez te informacje, co sie ich nie da sformatowac z Poziomu PA, ja sobie dodalem do nich div z id i teraz z poziomu PA mozna je formatowac. Wieczorek Zapoznawczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptaq Opublikowano 25 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2006 @Piotrek No tak o tym mowilem ja zawsze przechodze do "Lista wpisów nieaktywnych" i tam mam ladnie opcje aktywuj, usun, tytuł, link i wlasnie brakuje mi tylko tych kategori gdzie to jest wpisane. Moze jak bym sie w to zaglebil to zrobil bym taki bajer choc pewnie sporo by mi to czasu i sil kosztowalo A jezeli to dla Ciebie nie jest za duzy problem to fajne to by bylo https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Piotrku a są ustawione blokay jak się źle wpisze hasła XXX razy ? Dla przykłady dziś chciałem się zalogować można spróbować: Ps. Tutaj było hasło i login do katalogu którego już nie ma bo zostało zmienione dziękuje za testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 °K°: aktualnie nie ma blokady, możesz próbować logować się do panelu tyle razy ile chcesz. Jeśli masz stałe IP, najrozsądniej jest zezwolić poprzez .htaccess tylko Twojemu IP korzystać z panelu administracyjnego. Ptaq: wiem co masz na myśli, da się zrobić podgląd, ale żebyś potem nie chciał rozpinać wpisu od podkategorii z tego poziomu bo to byłaby już przesada - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Piotrze no to ciekawe, że nie ma blokday jednak mnie dziś nie chce pościć do Panelu Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 haha, a wszystkich innych wpuszcza, weź sobie teraz ręcznie zmień hasło w pliku otwarty_inc/config.php bo Ci jeszcze napsują jesli nie możesz się zalogować do własnego panelu usuń pliki cookie i internetowe pliki tymczasowe swojej przeglądarki, prawie zawsze pomaga - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Tak faktycznie zapomniałem o Cokieskach i tempsach Śmiga aż miło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corvvin Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 Zdaje mi się, że zauważyłem drobny bład przy okazji zarządzania treścią bloków. Kiedy bowiem w treści bloku wpiszemy: <textarea> blablablabla </textarea> przykładowy tekst po textarea Po czym zapiszemy zmiany, tag kończący </textarea> jest iterpretowany jako kończący dla bloku i się dalsze zarządzanie blokiem z poziomu www wysypuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kruzyk Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 A ja mam następujący błąd :/ nie mogę wyeksportować bazy... a jak próbuję zaimportować starą bazę na innym katalogu (też mini) to dodaje mi tylko 24 wpisy i parę kategorii mimo iż jest tego dużo więcej... plik xml - https://link-directory.eofe.info/otwarty_pelna_kopia.xml na samym dole jest jakis błąd odświeżenie pełnej kopii po jakimś czasie wywala błąd - Nie można znaleść serwera... dodam też, że nie działa mi import bazy wyeksportowanej z CNCata oczywiście Twoim Piotrze skryptem... Pokażę wam tylko systemy wymiany linków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 cześć, katalog super - testowa wersja na www.e-katalog.eu - jak narazie wszystko działa bez problemu jeśli będą jakieś błędy nie omieszkam o tym poinformować autora a tak przy okazji kiedy będzie 1.1 dostępna? Forum zwalczające depresję www.psychocafe.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 tag kończący </textarea> jest iterpretowany jako kończący dla bloku i się dalsze zarządzanie blokiem z poziomu www wysypuje... Tak, u mnie też coś takiego zauważyłam. A wygląda to tak: https://img154.imageshack.us/img154/5619/mini4dv.png Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 testowa wersja na www.e-katalog.eu - jak narazie wszystko działa bez problemu Według mnie nie wszystko działa OK, bo zapomniałeś o udostepnieniu w panelu możliwości zgłaszania podkategorii, oraz sugerowania stron w podkategoriach. Masz to wyłączone.... - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaolin Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Może to celowo? Katalog tylko dla "wybrańców"? Zamiast siedzieć cały dzień na forum pograj sobie w fajne gry flash. Możesz też przejrzeć katalog stron (łączny PR=666 ) i oczywiście dodać tam swój link. Masz 13 lat? Kup sobie takie ściągi, będziesz dżezi! :-) Sprzedam linki z PR5, www.php-fusion.pl - info na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Niezły pomysł na wzór tego katalogu powstaną: Zamknięte Katalogi Stron całkiem sympatyczna nazwa, ale katalog traci na funkcjonalności. No cóż, może to jakieś przeoczenie ze strony Camel'a? - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.