Skocz do zawartości

[zlecę] MEGA katalogowanie

Szemron

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę się rozdrabniać i zlecać katalogowanie kilku osobom, gdyż listy mogą się pokrywać i potem zaczną się problemy. Zlecę zatem jednej osobie MEGA katalogowanie. Chodzi o to, by osoba ta miała jak największą bazę SEOKatalogów, oraz dawała gwarancję na jak największą ilość zatwierdzonych wpisów. Nie jest dla mnie istotne czy będzie to dodawane za pomocą automatu, półautomatu, czy też ręcznie - wpisy mają przechodzić przez moderację i tylko to jest dla mnie istotne. Zleceniobiorca będzie też musiał przygotować opisy. Nie ważne czy z mieszarki, czy nie z mieszarki - oby tylko nie były powodem odrzuceń. Nie jest też istotne, czy SEOKi są płatne, czy też nie.

Wybiorę zatem ofertę osoby, która:

- ma największą bazę SEOKów, do których aktywnie dodaje

- daje najwyższą ilość gwarantowanych wpisów

- zaoferuje najlepszą cenę za zatwierdzony wpis

I UWAGA, albowiem katalogowany będzie precel - dobry, zadbany i wizualnie ładny, ale jednak precel. Trzeba to też wziąć pod uwagę.

Proszę o szczegółowe oferty (ile za opisy, ile za dodawanie) na PW albo szemron@gmail.com

Szukam aktualnego właściciela domeny filmside.pl

Proszę o kontakt na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności