Skocz do zawartości

Serwis noclegowy - pozycjonowanie

djluzak

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś był w GW art na temat G i ich zarobków z fraz finansowych, oraz cen u nas i w USA, przy adwordsach podobno sukcesem dla branży( ubezpieczenia/karty/konta) jest gdy 1/100 osób klikająca w link zrobi deal.

Jeśli podobnie jest w turystyce, to na portalu by nic nie zarobił.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiem, że dużo zostało napisane i cieszy mnie to. Fraz jest cała masa, muszę skupić się na poczatek na kilku i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Jaki polecacie automat, który by mi posłużył? Cały czas chodzi o jeden serwis turystyczny, nie mam w planach pozycjonowania niczego innego.

Tak jak pisałem moje doświadczenie skończyło się na adderze, którego stuteczność dodawania wpisów oceniam na 10% :)

Publiker? Katalogi + precle?

Jak na jeden serwis publiker jest drogi, ale moze warto zainwestować jeśli przyniesie mi korzysci?

jeśli nie zamierzasz tworzyć zaplecza ( a może się przydać) to nabycie programu nie ma specjalnie sensu, program 1, baza 2. Taniej jest zlecić komuś usługę, jeśli chodzi o precle to też można skorzystać z usługi dodawania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności