robrob Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam! jak się zabrać za pozycjonowanie polskiej strony kilkujęzycznej (języki niemiecki, francuski, hiszpański?) w odpowiednich google, tzn wersja hiszpańska w hiszpańskim google itd?? Dzięki za wskazówki Rob RobRob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diwi Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Najlepszym sposobem jest zbieranie do każdej z wersji językowych linków ze stron najlepiej o podobnej tematyce i napewno tym samym języku ! Chociaż linkami ze stron pl też można wypozycjonować lecz takich będzie trzeba znacznie więcej ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 może ten wątek będzie przydatny: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=4097 pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrob Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Dzieki za wskazówki. A czy np jest sens wyszukiwania hiszpańskich (i podobnie do katalogów w innych językach) katalogów i dopisywania tam strony. Czy linki z katalogów w konkretnym kraju spowoduja wzrost pozycji w tym kraju?? RobRob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy_Rider Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pewnie, linki np. z hiszpansko-jezycznych katalogow to zawsze linki z hiszpansko-zgeolokalizowanych (przynajmniej teoretycznie) stron wiec beda bardziej przydatne niz te z polskich katalogow, szczegolnie jesli stronka jest swieza to uwazaj z polskimi katalogami, bo moze Ci krzywo zgeolokalizowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Geolokalizacja! najwazniejsza Musisz mieć dużo linków z danych geolokalizacji Kupować linki od zachodnich dostawców itd. Jak frazy są popularne to zabawa za wielkie pieniądze. Jesli frazy prościutkie to dasz radę Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrob Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Dzięki za wskazówki, mam nadzieję, że innym Użytkownikom Forum też sie przydadzą! Pozdrawiam Rob RobRob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.