qba505 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Kiedyś dawno temu ~2005rok prowadziłem mały portalik komputerowy recenzje newsy forum itd. Strona nie byla wtedy jakos pozycjonowana gdyz nie mialem wiekszego pojecia o tym. Dodalem recznie do kilku katalogow z czego pewnie już wyleciało, ale sporo osob linkowalo do mojej witryny. Strona miala ok. 150 uu dziennie i PR3 który już oczywiście spadł. Minusem jest to, że strona stała na 60free.ovh.org i jest to domena ****.ovh.org Jak google może traktować takie domeny ? Czy może mieć to jakąś moc ? Powiedzmy lepszą niż świezo zarejestrowana .pl ? Domena ma 5lat i kilka mies. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.Krawczyk Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Może nie do końca rozpatruj ją jako domenę główną ale jako zaplecze jak najbardziej. W mojej opinii będzie więcej warta niż świeżo zarejestrowana .pl w sytuacji jeżeli była cały czas w indeksie Google przez te 5 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Traktuje jak normalne domeny a skoro to jakiś stary portal to tym bardziej będzie lepszy jako zaplecze niż świeżo zarejestrowana domena. Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeusz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mam podobne domeny nie oczekuj po nich cudu, chociaż link z końcówką org zawsze będzie lepszy niż z regionalki dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak są dobrze podlinkowane to można oczekiwać po nich cudów. Tylko właśnie dużo zależy od podlinkowania i wieku a nie od tego czy to .org czy .pl Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.