artche Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przedstawiam 10 nowych seokatalogów. - bardzo zadbana templatka, unikalne modyfikacje, social buttony - domeny z historią - katalog oczekuje 350 znaków przyzwoitego opisu lub 600 znaków jeśli chcesz dodatkowego linka - katalogi są obecnie darmowe, po przekroczeniu 1000 wpisów może się to zmienić - 8 jest ogólnotematycznych, 2 branżowe - dla stron erotycznych jest tylko jedna kategoria - katalogi nie przyjmują stron w budowie, na subdomenach oraz bardzo spamerskich (indywidualna decyzja moderatora) Katalogi dopiero co przestały być dopieszczane, jeśli zauważycie jakieś niedociągnią lub błędy to nie wahajcie się www.pkvip.eu www.pkvip.pl www.pkvip.com.pl www.interholidays.com.pl www.profesjonalneuslugi.eu www.flexiblefinance.eu www.kancelariakatowice.eu www.pogotowia.pl www.notarialna.com - katalog stron prawnych www.interholidays.pl - katalog stron turystycznych Kody na początek, pasują do prawie wszystkich katalogów: Wpis polecany: yjpcJ6v7 xt3X76e9 whE9Y4HD wYFEeMFy wW42NLUn qVDZTeuw qMrmtkiT pckPiKQY oTZ76q3P niTrXcDJ ne8AxbWc mf6b4XFb jpzCRhK2 jjqyE54d j2WHGHyH iE6rKbX2 hPdLggLm gyuC6gz8 b6cGw96u ZNMhaUjX WakzpvRN WSf3qd3X VtkthhU3 V6mmBTzZ UBomtUrb TYXLg4Qz T9FdCGP9 RAA27y7X MgdUaXy3 LyA6KUaW LgTuc2cJ KsCjQJfx KTkKLEZA K2HyLFbW K2AU3LXF JrjXy5Sa JrYMkZVA JTskbk4d GhGvpYak Dbx56DtF DSZmSK4b D2rKx7Vw BuhW6PUb 9KKksGA7 7egYCtwZ 6Wvk5Lcj 5itBFAVK 49x8DFHH 3AdMYLSS 2S2TMvAe Wpis sponsorowany premium: 2HUp8KXG 2vivinHB 2yMd5zBt 5uuQbz2e 6gwYej5u 7jD8Yn4E Fc3LwMag FjLQmmGU GEU8nsVd SE8fM9B2 TMeddpYN TT3La6JB UfQP76Ud Xo5zPsqs Zf9X7zq8 eMXfiV4h fmkiPEWM psc6uwSe qnQHjvky tCFWNA4U uNgKuSML wdrtG2UN z83GAYVc zAwerpmU zsTa2hCf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomaitis Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 2vivinHB wykorzystane w 3 5 z nich cały czas niestety nie dziala, sprawdzalem kilka razy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wendaboj Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 część z nich nie działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 psc6uwSe wykorzystany. Potwierdzam też, ponad połowa katalogów nie działa (www.pkvip.pl, www.pkvip.eu, www.pkvip.com.pl, www.profesjonalneuslugi.eu, www.pogotowia.pl, www.notarialna.com leżą) {x|X|:|;|=|8}{|-}{D|P|)|>|]} - Random emoticon generator! Twórczość mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artche Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Tak to jest z naszymi niektorymi seohostingami, dam im kilka dni, zobaczymy czy to był jednorazowy problem czy się powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Mogę się mylić, ale na moje oko kodów premium już nie ma. Edit: Dobra chyba się jednak pomyliłem :/ znalazłem wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Korzystałem z premium: TT3La6JB Pytanie w katalogu prawnym - nie można wybrać podkategorii. Tylko u mnie czy to ogólny błąd? 10 lat doświadczenia! Biuro Tłumaczeń Arte et Lingua - tłumaczenia pisemne oraz obsługa językowa konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Strony dodane, u mnie tylko notarialna.com nie działał. No i dzięki za kody, oczywiście. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zaczynam dodawać na każdym unikalny opis. Oczekuje akceptacji :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zf9X7zq8 w pkvip.pl wykorzystałem - dzięki. Unikat na prawie 700 znaków napisany. Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phone4u Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Dodałem się do dwóch katalogów Kiedy moderacja wpisów? Nowoczesne Ogłoszenia Jasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Podejrzewam, że w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomaitis Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 moderacja już nawet mogła być. Ja nie dostałem powiadomień, a mam juz strony we wszystkich katalogach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja tam dostałem Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja też dostałem - potwierdzenia do mnie doszły szybko - max 1 godzinę po dodaniu. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.