Krokiet Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Na początek nowego roku chciałem pokazać Wam swój w sumie pierwszy katalog stron oparty na skrypcie SEOkatalogu NetLinker.pl - Darmowy Katalog Stron Katalog jest Świeży, póki co posiada standardową skórkę. Z istotnych rzeczy - jest moderowany, spamu tam nie będzie, także planuje aby to był katalog warty dodania wpisu płatnego (za jakiś tam długi czas) póki co wszystko jest za free ;-) Grafika w trakcie robienia, za jakiś czas będzie zainstalowana :-) Podsumowując... zapraszam i proszę o fajne wpisy ;-) Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomaitis Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 póki co wszystko jest za free ;-) jak zwykle, wszystko za jakis czas, nie lepiej najpierw cos porzadnie zrobic a pozniej dopiero pokazac ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Jeśli masz zamiar wprowadzić opłaty, to proponuję najpierw zadbać o wartość katalogu. Bo ostatnio to nowe katalogi mają kosmiczne opłaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 ExPloiT - Dokładnie ;-) Zanim wejdą opłaty minie kupeeee czasu. a czy dostrzegasz jakieś strony, które nie powinnny się znaleźć?? Każdą stronę przeglądam czy to nie jest jakiś spam/zaplecze... Grafika będzie niebawem - pewnie do tygodnia (mam nadzieje). Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Na chwile obecną ciężko się przyczepić, ale zobaczymy za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pod najnowszym Firefox rozjeżdżają się wpisy na stronie głównej w 'Ostatnio dodane'. Dobrze byłoby zmienić standardowy tekst 'Witamy w SEOKatalogu...' na stronie głównej. infogorzow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 1 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Pod najnowszym Firefox rozjeżdżają się wpisy na stronie głównej w 'Ostatnio dodane'. W sumie dziwne, bo 3 h temu było wszysto ok a nic nie grzebałem w konfiguracji Trzeba coś poskubać :-) Dzięki za rady jak również z tym txt powitalnym - wszystko ulegnie zmianie :-) Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonia Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sama spotkałam się z wieloma katalogami, które zostały w chwilę zainstalowane, i już właściciele oczekiwali fortuny przy dodawaniu wpisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Sonia: Na szczęście ja sobie zdaje sprawę, że fortuny na katalogach nie zrobię :-) Przede mną ciężka praca. Codziennie coś staram się dodać, uzupełniłem opisy, słowa kluczowe (jeszcze nie wszędzie). Liczba wpisów przekroczyła 215. BL na ten moment (katalog jest świeży) ma ponad 5k BL. Netlinker to będzie dobry katalog stron także ciągle zachęcam do zgłaszania witryn, mapy katalogu są uaktualniane co kilka dni. Mam kilka pytań odnośnie katalogu, czy liczba 3 linków wychodzących w treści dla wpisów powyżej 400 znaków - to nie jest przypadkiem przesada?? Jaka jest Wasza opinia? Wiadomo im więcej linków tym lepiej dla dodającego ale mając na uwadze jakość katalogu, lepiej będzie zmniejszyć ta ilość do 1 linka ew 2?? Grafika ciągle jest moderowana, niedługo będzie wrzucona - też już się nie mogę doczekać :-) Ps. M a T - wiem o tym, ale dzisiaj próbowałem zmienić treść "powitalna" nigdzie nie mogłem znaleźć w kodzie miejsca gdzie mogę to edytować, wysłałem maila do Generała, możliwe ze się dowiem to natychmiast poprawie. Pozdrawiam. Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wszystko masz w Edytorze, w pliku językowym. Punkt 25 to powitalna wiadomość ;D Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.