Bede Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Błąd rozumowania. Przeanalizuj wszystkie czynniki dla stron np. w TOP 5/TOP 10/ILE i na podstawie tego określ co się Google podoba, a co nie. Bo Google nie obchodzi to że według "wiedzy z pio" powinieneś być wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucci Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Zadziwia mnie ta dyskusja.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Google podoba się to co zawarte w "wiedzy z pio" A to, że top1 jest top1, to zasługa site i bl z 301 Miejsca pomiędzy mną, a top1 są umocnione dobrymi linkami i site. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 A to, że top1 jest top1, to zasługa site i bl z 301 Nie tyle co site tylko duża ilość unikalnej treści. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guitarman Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Hej dzieci, a Wy wiecie co to jest jakość, praca, wysiłek, nauka ,nie wy już nie wiecie bo jesteście na danonkach wychowani. JAK O COŚ DBASZ TO MASZ. Dobry zespół jazzowy Warszawa Świetny zespół jazzowy na bankiet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Wpadł gitarzysta i pozamiatał temat @Autor: przywal nieco linków z mocniejszych katów (nawet płatnych), poprecluj trochę i powinieneś ogarnąć sprawę. Najlepsze przepisy kulinarne na smaczne dania obiadowe. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Co za rozumowanie. Założyłem temat jako ciekawostkę i podkreśliłem, że mnie ten fakt tylko zastanawia i chciałem poznać opinię innych. Nie zależy mi na przeskoczeniu na te słowa, ponieważ na te, które się dla mnie liczą mam zadowalające miejsca. Ale przychodzi gitarzysta, który jest mistrzem JediSEO i jedzie wszystkich od dzieci donków Nie, nie mam żadnych donków. Linkuję ręcznie i czasem wspieram to Seomatikiem aby przyspieszyć efekt, później się go wyłącza i walczy o utrzymanie pozycji. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elToreador Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 .....jakich znowu donków przecież wyraźnie pisze, że Danonków!!! Najlepsze noclegi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-kreacja Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 .....jakich znowu donków pewnie myślał o Donku od Irlandii Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Widać nie tylko pozycjonowanie szwankuje ale także czytanie ze zrozumieniem Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Popraw sajta tzn: - wywal z TITLE keye bo jest ich trochę za dużo - wywali linki ze stopki (masz 6 linków wychodzących ) - zmniejsz ilość tekstu w znaczniku h1 bo jest trochę za dużo - nie powtarzaj h1 na stronie, staraj się używać tylko raz - dodaj h1 na pozostałych stronach tylko pamiętaj aby były unikalne - masz tylko 1x na stronie to słowo kluczowe na którym jesteś za konkrecją (dodaj go jeszcze 1 albo 2) a na koniec popraw kod bo się nie validuje poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Odnośnie "D a n o n k ó w" (tym razem bez literówki), widać kto jaki poziom prezentuje Dzięki monterek za wskazówki. Zastosuję je gdy będę miał motywację do tego projektu, bo na razie mam go dosyć A z tym validowaniem, to muszę poczytać, bo kiedyś spawdzałem swoje kody i pamiętam, że często kazał mi np. <body> wywalić, czy "/" przy br`kach itd. Czego nie do końca nie rozumiem, bo body to raczej stały element w HTML`u. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monterek Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzięki monterek za wskazówki. Zastosuję je gdy będę miał motywację do tego projektu, bo na razie mam go dosyć A z tym validowaniem, to muszę poczytać, bo kiedyś spawdzałem swoje kody i pamiętam, że często kazał mi np. <body> wywalić, czy "/" przy br`kach itd. Czego nie do końca nie rozumiem, bo body to raczej stały element w HTML`u. odnośnie wywalania body popatrz co masz przed body źle: ) więcej nie podpowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.