euphoria_art Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, Czy moja strona https://obrazygaleria.pl jest dobrze zoptymalizowana-bardzo proszę o sprawdzenie, nie znam się za bardzo na pozycjonowaniu, co mam zrobić, zmienić żeby strona wskoczyła na wyższe pozycje. Frazy na których bardzo mi zależy to: obrazy olejne, galeria obrazów, obrazy na płótnie, marynistyka, obrazy łąki, obrazy pejzaże. Obecnie dodałem stronę do kilkunastu katalogów, i najlepszych portali społecznościowych. Udało mi się wypozycjonować frazę "sklep z obrazami" w pierwszej piątce, "obrazy olejne" i "galeria obrazów" skaczą z pozycji 35 na 39. Będę bardzo wdzięczny za jakieś rady, sugestie i to mi wystarczy. Stronę sam postawiłem na darmowym Quick.cms'ie, grafike też sam zrobiłem myślę że i z pozycjonowaniem sobie poradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Witam, Sugeruję przeczytać forum, bo byków jest zbyt wiele, żeby w skrócie je opisać. Tak na szybko i obowiązkowo to radziłbym zrobić sobie przekierowanie 301. Resztę porad znajdziesz w odpowiednich działach. Pozdrawiam. Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Nikt nie wykona Ci audytu witryny za free tutaj. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria_art Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 dobra ale te przekierowanie stosuje się jak mamy kilka domen, ja mam tylko jedną -obrazygaleria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Koledze nie o to chodziło raczej, domyślam się że mówił o np. https://www.obrazygaleria.pl/ ale to tylko moje domysły, bo Serwer www.obrazygaleria.pl zbyt długo nie odpowiada. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria_art Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Strona jest prosta, ma mało zakładek, ile może kosztować zoptymalizowanie jej? nie chcę przepłacić, będę wdzięczny o wycenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Pierw to musi zacząć działać. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria_art Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 no własnie jestem na hekko.pl i czasem ma takie za wiechy. Serwer do zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Elo, domysły dobre z tym przekierowaniem :-) no i fakt, że audytu za darmo się nie robi, tak samo jak Ty nie malujesz przecież za darmo. Na szybko wymieniłem tylko podstawowy błąd, ale jest tego sporo jak na taką małą witrynkę. Pozdrawiam. Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria_art Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 OK, dzięki, prosiłbym o wycenę na maila euphoria_art@onet.eu chodzi mi o samą optymalizacje i ustawienia, Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Google bardzo nie lubi takich timeoutów, więc miej to też na uwadze. Od siebie na szybko dodam po przejrzeniu tylko strony głównej: - https://www.obrazygaleria.pl/ i https://obrazygaleria.pl/ ta sama treść, więc wybierz której wersji chcesz używać i zrób przekierowanie 301 - linki wychodzące powinny mieć atrybut nofollow - takie keywordsy sklep z obrazami, obrazy olejne, obrazy akrylowe, galeria obrazów, obrazy na ścianę, obrazy do salonu, nowoczesne malarstwo, obrazy ręcznie malowane, na płótnie, obrazy marynistyka, obrazy pejzaże, obrazy abstrakcyjne, kwiaty, łąki, maki, galeria sztuki keyword spam w stopce - wtyczka "AddThis" generuje śmieciowe linki <div class="addthis_toolbox addthis_default_style "> <a class="addthis_button_facebook"></a> <a class="addthis_button_twitter"></a> <a class="addthis_button_naszaklasa"></a> <a class="addthis_button_wykop"></a> <a class="addthis_button_blogger"></a> <a class="addthis_button_google"></a> <a class="addthis_button_blip"></a> <a class="addthis_button_flaker"></a> <a class="addthis_button_email"></a> <a class="addthis_counter addthis_bubble_style"></a> - puste alt dla obrazków, bądź takie same dla różnych obrazków, w dodatku nietematyczne powielone - keyword spam znów - niepotrzebne używanie tabel, gdy szablon masz już na div'ach - śmieci w kodzie, np. puste paragrafy <p style="text-align: justify;"> </p> - bardzo mało tekstu - masz dużo linków z atrybutem href na java script:XXX co jest bardzo średnim rozwiązaniem Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 A gdzie kwestia audytu strony za free? Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria_art Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ale tego jest, nie wiedziałem że aż tyle, proszę o kontakt na maila, na pewno dogadamy się co do ceny. Chce mieć to dobrze zrobione, dlatego sam tego nie będę robił. Nie mam czasu wałkować całego forum. Dzięki za pomoc, dobranoc, czas lecieć w kimkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisss Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nikt nie wykona Ci audytu witryny za free tutaj. Bez przesady, strona mała, więc nawet dokładny audyt optymalizacji nie zająłby dużo czasu. To forum bardzo dużo dało wielu osobom a teraz odwdzięczyć się innym to już nie łaska? Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonerzy24 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 "To forum bardzo dużo dało wielu osobom" - godziny spędzone na czytaniu artykułów i sprawdzaniu czy "de facto" działa faktycznie jest bardzo przydatne. Chętnie pomogę użytkownikom PiO, którzy trochę się udzielają na forum, coś robią...Niestety pomagać tym, którzy dali 3 posty będzie owocować, że jakby się rozniosło, że "zarejestrowałem się na PiO, dałem stronkę do sprawdzenia i już wszystko wiem - polecam" to zamiast patrzeć na ciekawe tematy X wpisów byłoby "proszę o audyt seo", "Ja tak pozycjonuję, czy to dobrze". Forum PiO może wiele dać, ale trzeba je czytać, czytać i jeszcze raz czytać. Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.