kos Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Kończy się seminarium poświęcone osmozie cieczy. Profesor podsumowuje: - I tak właśnie ścieka woda. Czy wszystko jest zrozumiałe? Wstaje Murzyn i mówi: - Ja ciegoś nie rozumiem. Jak to jest: woda ścieka i pies ścieka? Teściowa przy stole z córką i zięciem. Nagle zadławiła się. Córka do męża: - Jasiu poklep mamusi... Zięć do teściowej: - BRAWO, BRAWO, BRAWO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CEREBRU Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 Ehehe =D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yrek Opublikowano 8 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2004 O psie bardziej mi się podoba Panowie, więcej dowcipów ... plz - moja jedyna rozrykwa ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.