Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja pisałem kilka dni temu - bo też miałem taki błąd... tj błąd mam do teraz, udowodniłem im, ze to ich wina... wpisują w pliku z bazą linki, których nie ma w serwisie (np pomijają ostatni znak - slash) i ich "nowy" automatyczny system twierdzi, że linki się nie wyświetlają...

Napisałem, dzwoniłem - przekazali do działu "technicznego" i każą czekać... więc czekamy... po kilku dniach pewnie wylecimy z systemu :)

--

www.Domenka24.pl - tania rejestracja i tanie odnawianie domen.

u mnie: 1000zł (troche za duża patrząc realnie) -> 500zł -> 360zł -> 180zł.... zaniedługo pewnie dojdzie do 50zł - a tego już mi nikt nie wytłumaczy jak wartość może tak polecieć w dół, jeśli serwis utrzymał PR, site wzróśł, backlinków przybyło...

Inne serwisy od 300-500zł do okolic 50zł już pospadały ;)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Szanowni Użytkownicy,

w związku z powtarzającymi się pytaniami na temat pracy nowego kodu pragniemy poinformować, że celem jego wprowadzenia jest dodatkowe zabezpieczenie serwisów naszych Wydawców oraz zlikwidowanie pojawiających się problemów z kodowaniem polskich znaków.

Jednocześnie przypominamy, że w trakcie aktualizacji kodu konieczne jest usunięcie pliku links.db - obecność tego pliku w folderze może powodować “brak potwierdzenia linków”.

Ponadto w związku z aktualizacją kodu, serwis może czasowo przejść w status błąd rozmieszczenia linków. Tymczasowe pojawienie się w ciągu dnia statusu “Błąd rozmieszczenia linków” nie wpływa na naliczenie dziennej stawki. W tym przypadku, w ciągu 12 godzin serwis powinien wrócić do statusu OK. Jeśli tak się nie stanie, prosimy o kontakt z Działem Pomocy. Ponadto, wszystkich Użytkowników, którzy już zaktualizowali kod i mają w związku z tym trudności techniczne, również prosimy o kontakt z Działem Pomocy.

Jednocześnie postanowiliśmy wydłużyć czas, w którym Wydawcy powinni dokonać aktualizacji Kodu, do miesiąca.

Seoopilot - czy możesz podać ilu stronom przez ostatni powiedzmy miesiąc zostały podwyższone stawki. Nie chodzi o adresy tylko procentowo ile stron ma obcięte stawki a ile stron zanotowało podwyżki. Jakoś dziwnym trafem ani jedna z moich stron nie zanotowała podwyżki tylko spadki. W serwisie została już tylko jedna moja strona i jak tak dalej pójdzie i ją będę musiał wykasować...

Seoopilot - czy możesz podać ilu stronom przez ostatni powiedzmy miesiąc zostały podwyższone stawki. Nie chodzi o adresy tylko procentowo ile stron ma obcięte stawki a ile stron zanotowało podwyżki. Jakoś dziwnym trafem ani jedna z moich stron nie zanotowała podwyżki tylko spadki. W serwisie została już tylko jedna moja strona i jak tak dalej pójdzie i ją będę musiał wykasować...

Hehe ja Ci odpowiem, według wypowiedzi użytkowników seopilota na forum to:

ilość wydawców którzy otrzymali podwyżkę: 0%

ilość wydawców którzy dostali obniżkę: 100 %

Chyba tak to wygląda :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności