Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przepraszam, wyraziłem się nieprecyzyjnie, strona została przyjęta po weryfikacji. Przed chwilą próbowałem dodać wartościowy serwis z PR1 ale system już na etapie automatycznym go odrzucił "Serwis nie może być dodany do Systemu SeoPilot.pl, gdyż nie odpowiada jego wewnętrznym wymogom i nie może w nim uczestniczyć".

Wrzuciłem do weryfikacji jeszcze 2 serwisy z PR 2, zobaczymy czy zostaną przyjęte.

Dziś z PiO poszedł "spamiór" na maila, że grupa w której jest SeoPilot dostała 10mln. dolarów. Ciekawe czy się to przełoży na przyjmowanie nowych stron. Może twórcy tematu odpowiedzą- czy takie dofinansowanie odbije się tez na wydawcach?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Faktycznie, e-mail przyszedł i nawet wysłałem stosowną do zachęceń ze strony Seopilot ofertę... ciekawe, czy będzie jakaś odpowiedź :).

Prawo Prosto.pl - portal prawny, prawo cywilne, prawo karne, prawo administracyjne

Chcesz się uczyć legal english? Prawniczy język angielski dla Ciebie!

Chcesz mieć własną broń? Poczytaj o tym, jak uzyskać pozwolenie na broń palną.

Tak jak pisałem wcześniej strony z PR 1 są odzrzucane na wstępie minimum to PR 2 i to się potwierdza ale oczywiście nie podadzą tego oficjalnie jak to odpowiadają wartościowe serwisy pojęcie bardzo szerokie.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Zostały odrzucone obywa serwisy o których pisałem wczoraj, jeden zaraz po dodaniu do systemu, a drugi przed chwilą. Co ciekawe ten drugi serwis ma parametry zbliżone do tego który został wczoraj zatwierdzony, oprócz tego jest bardziej zadbany, nad tekstami pracuje 2 autorów, po kilka nowych artykułów dodawanych dziennie, 100% dla ludzi, ta sama tematyka, unikalny wygląd. Bardzo dziwną mają politykę, wolę chyba jednak robić serwisy pod Adsense.

Tak jak pisałem wcześniej strony z PR 1 są odzrzucane na wstępie minimum to PR 2 i to się potwierdza ale oczywiście nie podadzą tego oficjalnie jak to odpowiadają wartościowe serwisy pojęcie bardzo szerokie.

Chyba minimum to już teraz PR 5 :)

Mi dziś odrzucili katalog z PR 4, który istnieje już 7 lat

Google index 1.260.000 stron

BL 85k

unikalne treści

i wiele jeszcze innych plusów, których nie chcemi się wypisywac bo za długo :) a 2 tygodnie temu przyjeli młody katalog z PR 2 ale tematyczny.

Panowie moderatorzy z Ukrainy nadarmo się nasiedzieli ok. 20 minut aby stwierdzić, że się nie nadaje.

@grymazz666

Prosimy o zaistniałej sytuacji powiadomić nasz Dział Pomocy, podając, z jakiego urządzenia i z pomocą jakiej przeglądarki próbujesz wejść na stronę.

W związku z tym, że strona jest rozjechana, nie jestem w stanie się zalogować. Wyskakuje mi jakiś niepojęty błąd i zostaję przekierowany na https://seopilot.pl/login i widzę {"action":"show","title":"Uwaga","message":"B\u0142\u0119dny login lub has\u0142o, spr\u00f3buj ponownie!"}

Przepraszam najmocniej, ale chyba to juz wiecie, że skoro nie mogę się zalogować to i poprzez nieszczęsną zakładkę POMOC nie mogę napisać. Korzystam z Mozilli, wszystko mam wyczyszczone i nie wkręcajcie mi żadnych kitów, tylko to naprawcie.

SeoPilot czy serwis, który jest pozycjonowany u Was w systemie może być jedndnocześnie wydawcą?

W zastępstwie odpowiem ( ponieważ w sobotę i niedzielę mają wolne ) że tak, kwestia tylko czy go zaakceptują i czy spełnia warunki, a właściwie jeden czy jest "wartościowym serwisem".

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności