Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem przetestować seopilot - system wydawał się interesujący wiec zintegrowałem go z jenym z moich serwisów (jako wydawca). Okazało się ze serwis został odrzucony. Serwis istnieje 3 lata, ma PR 3 i jest lokalną bazą noclegowo turystyczną więc ma sporą oglądalność i dobrą reputację, nie bierze również udziału w zadnych programach wymiany linków. Pomyślałem że widocznie trzeba coś poprawić lub zobtymalizować więc zadzwoniłem na obsługę serwisu - niestety otrzymałem informację, że nie zostanie mi podany powód odrzucenia serwisi bo to tajemnica !! W zasadzie na tym rozmowa się zakończyła... Pierwszy raz spotkałem się z taka obsługą. Jak system chce przyciągać wydawców nie podając najbardziej podstawowych informacji? Mega dziwne to wszystko

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Koniec mojej współpracy z SeoPilot.pl

Usunąłem swoje serwisy, a SeoPilot.pl tym samym stracił dwa serwisy PR2 i PR3 czyli łącznie około 1800 stron, gdzie mogłyby być kogoś linki :)

Po tym, jak mi obniżyli stawkę na serwisie PR3 do 151 zł. miesięcznie a na serwisie PR2 do 48 zł miesięcznie kończę współpracę i Wam radzę zrobić to samo! Poczujecie ulgę, mówią Wam! :P

----------------------

fototapety

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza.

Klikając TUTAJ, przeniesiesz się do podstrony gdzie oferuję wysokiej jakości fotografię produktową w Częstochowie i okolicach.

Koniec mojej współpracy z SeoPilot.pl

Usunąłem swoje serwisy, a SeoPilot.pl tym samym stracił dwa serwisy PR2 i PR3 czyli łącznie około 1800 stron, gdzie mogłyby być kogoś linki :)

Po tym, jak mi obniżyli stawkę na serwisie PR3 do 151 zł. miesięcznie a na serwisie PR2 do 48 zł miesięcznie kończę współpracę i Wam radzę zrobić to samo! Poczujecie ulgę, mówią Wam! :P

----------------------

fototapety

A masz jakąś alternatywę? Na jaki system radzisz przejść?

Dzisiaj postanowiłem zakupić trochę linków z serwisów.

Muszę przyznać, ze to co piszą użytkownicy częściowo się sprawdza. Ilośc seriwsów jest może zadowalająca, natomiast ich jakość trochę mnie przeraża.

Katalogi, precle, fora, to większość z wyświetlanych wyników. Problem w tym, że z takich źródeł nie ma żadnego problemu zdobyć linki za darmo.

Brakuje mi:

Brak sortowania listy wyników po parametrach (w w zakładce zakupionych linków można)

Brak ilości bl do witryny, jedyny wskaźnik wartości strony to pr i alexa, oba parametry są według mnie mało precyzyjne, nie wiem jaki problem podłączyć jakieś płatne rozwiązania, ponoć macie ładne miesięczne dochody ;)

Na koniec prośba o przyłożenie się do zdobywania wartościowych miejsc reklamowych - chyba za wcześnie zakręciliście kurek :)

empty

Zróbcie coś do cholery z tą waszą stroną a nie piszcie głupoty o jakimś marketingu. Strona się nie ładuje w ogóle, skrypty nie działają poprawnie, co do cholery się dzieje?!

Zobacz rewelacyjny, prosty w obsłudze darmowy program do rozliczenia pit za 2011 rok, który przyda się każdemu. Zaoszczędzisz masę czasu!

@NoszeBambosze

Baza naszych serwisów jest aktualnie najlepsza jakościowo na polskim rynku. Naszym celem jest udostępnienie naszym użytkownikom bogatego asortymentu linków, z różnorodnych rodzajów serwisów. Wszystkie nasze linki są wartościowe. Ponadto ceny, które aktualnie oferujemy, są zdecydowanie najniższe na rynku, o czym możecie się przekonać zapoznając się z naszym cennikiem:

table-02.jpg

Warto dodać, iż w przeciwieństwie do naszej konkurencji, System Seopilot.pl jest niezwykle przejrzysty - nie pobieramy żadnych prowizji ani ukrytych opłat.

Jeśli chodzi o sortowanie wyników, to została przez nas opracowana specjalna wyszukiwarka linków. Linki można wyszukiwać na podstawie szerokiego wachlarza wskaźników, znacznie przewyższającego to, co oferuje nasza konkurencja:

- PR strony,

- PR całego serwisu,

- ilości linków wychodzących,

- pozycji serwisu w rankingu Alexa,

- obecności serwisu w katalogo DMOZ,

- wieku domeny,

- poziomu domeny.

Nie do końca zrozumiałe dla nas jest, w czym Pozycjonerowi mogła by pomóc w pracy znajomość wskaźnika ilości linków przychodzących. W jaki sposób chciałbyś posługiwać się tym parametrem?

Zapraszamy do sprawdzenia możliwości naszej wyszukiwarki linków, a przekonacie się, że w naszej bazie można znaleźć wartościowe linki w ilości, która zadowoli nawet najbardziej wybrednego pozycjonera :P .

Drodzy Użytkownicy!

W odpowiedzi na prośby naszych Użytkowników, stworzyliśmy dodatkową funkcję dla Pozycjonerów, a mianowicie możliwość redagownia Tekstu zakotwiczonego.

Więcej informacji na ten temat można znaleźć w Instrukcji dla Pozycjonera w punkcie 3.

Zapraszamy do korzystania z nowej funkcji!

SeoPilot.pl ceni swoich Użytkowników i troszczy się o nich!

Najpierw byście zrobili coś z serwerem bo strona wam zamula jak wisła po zimie.

Profesjonalna i skuteczna reklama zewnętrzna (outdoor) dla firm na terenie Śląska i Małopolski.
Piękne, wysokiej jakości stoły dębowe na zamówienie od profesjonalnego stolarza.

Klikając TUTAJ, przeniesiesz się do podstrony gdzie oferuję wysokiej jakości fotografię produktową w Częstochowie i okolicach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności