Skocz do zawartości

Seopilot.pl

SeoPilot.pl

Rekomendowane odpowiedzi

@hagira - "wewnętrzne wymogi" - hmm może strona musi być w telewizji, albo w radiu hehe. Z niecierpliwieniem czekam na odpowiedź na profilku. Dzięki za opinię :D

A wiesz, że nie pomyślałem. Tylko, że to w takim razie nie byle jakiej, bo blog hobbysty, który dodałem był w radiu tyle że lokalnym więc pewnie za mała wioska to była :P

A na poważnie, zarzuciłem dla testu i odpowiedź o "wewnętrzych wymogach" mnie rozwaliła.

W każdym razie na tym najpewniej skończyła się nasza współpraca.

Siedzi gość jak w alternatywach i rzuca kostką, damy... nie damy...

Oczywiście to jedynie subiektywna opinia, niemniej uważam, że każdy ma prawo do błędów i powiedzmy, że dodawane przez nas stronę często pozostawiają wiele do życzenia, ale wówczas wystarczy napisać:

"...popraw to i tamto i pogadamy..."

Myślę, że dla ludzi to ważne ale może się mylę.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Certyfikat kompetencji zawodowych Łódź

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dzisiaj mi przyszło info o obniżeniu stawki, w sumie nadal jest ok więc na system nie chce narzekać, ale jeśli została obniżona ze względu na słabe wyniki pozycjonowanych stron na niej to przyjrzał bym się też stronom pozycjonowanym :P bo tematycznie nie pasują do mojej strony ani w jednym procencie. Więc można by to poprawić :D

tylko taka sugestia, po za tym jestem zadowolony jak na razie ;)

U mnie niestety podobnie, ale nie jest źle ^^

A na poważnie, zarzuciłem dla testu i odpowiedź o "wewnętrzych wymogach" mnie rozwaliła.

W każdym razie na tym najpewniej skończyła się nasza współpraca.

Siedzi gość jak w alternatywach i rzuca kostką, damy... nie damy...

Oczywiście to jedynie subiektywna opinia, niemniej uważam, że każdy ma prawo do błędów i powiedzmy, że dodawane przez nas stronę często pozostawiają wiele do życzenia, ale wówczas wystarczy napisać:

"...popraw to i tamto i pogadamy..."

Myślę, że dla ludzi to ważne ale może się mylę.

Tak tak, ale jakbyś dodał najbardziej badziewną stronę jaką posiadasz.. i przypadkiem, całkiem cudownie.. przeszła by wymogi seopilota, to już byś siedział cicho i nie marudził.

To nie jest firma państwowa tylko prywatna, mają prawo ustalać wymogi jakie tylko im się żywnie podoba i nie mają żadnego obowiązku dzielić się informacjami o nich ze swoimi klientami / wydawcami :)

Rozumiem rozgoryczenie, bo jakaś strona nie została dodana.. ale wiesz.. to co dla Ciebie jest szczytem góry, dla innego może być rowem mariańskim :D

Lamelowe wymienniki ciepła

multiscreen zapewnia najlepsze transmisje online

Ale marudzicie ludzie -.-"

Póki co Seopilot jest jak najbardziej wporządku. Kasa jest na koncie zawsze do 24 godzin. Support odpowiada też w ciągu 24 godzin (przynajmniej w moim przypadku tak było). Na jednej z moich stron podnieśli mi też stawkę. Zobaczymy jak będzie dalej ale w chwili obecnej to jest świetna forma zarobku.

Oczywiście zaraz się odezwą głosy, że jestem ich pracownikiem czy coś w tym guście, bo w Polsce tylko malkontenctwo może być true i szczere :D Dajcie spokój.

$eddard - Zależy, czy robiłeś coś innego oprócz umiejscowienia strony w systemie. Jeżeli pozycjonowałeś na daną fraze to dlaczego masz upaść? możesz ale nie musisz. W każdym razie polecałbym Ci opcje katalogowania/preclowania jeden użytkownik ostatnio miał dobre precle, które naprawde bardzo dużo dają a jak pamiętam test był na trudną fraze - był test na blogu https://seo.zgred.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności