elToreador Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 "Tagi nie mogą zawierać co najmniej 50 znaków." - czyli, że co? ogólnie wpis dodany Najlepsze noclegi w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krokiet Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Bardzo ładnie wygląda, jest przyjrzysty! to było miłe dla oka dodać wpis do Twojego katalogu :-) Dodałem i fajnie to wygląda... Brawo będę obserwował ) Powodzenia w rozwijaniu projektu życze. Duże zmiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 "Tagi nie mogą zawierać co najmniej 50 znaków." - czyli, że co? Takie teksty powstają jak się modyfikuje końcówkę zdania nie czytając jego początku :-) Poprawione. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Gacki Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie ma już takiej wtyczki? Do wszystkich popularnych, darmowych CMS są takie moduły w zestawie. Do WordPressa też coś kojarzę. W każdym razie, wygląda na zrobione porządnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ładne gwiazdki pokazują się w googlu przy wpisach do katalogu: https://www.google.pl/?hl=pl&site=webhp...680&bih=895 ;-) Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Pomyśl aby można było samemu title wpisywać. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Ponieważ to Wordpress to można to zrobić jakąś wtyczką, np. All In One Seo Pack. Edycja: Tak jak napisałem: All In One Seo Pack zainstalowany i title są ustawione jak trzeba. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Elegancki katalog gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wrrrr ... Napisałem się dodając stronę, a potem zonk ... Koniec parsowania strony tutaj ... <h1 class="title">Dodaj wpis</h1> <div class="clear-block"> <!-- Performance optimized by W3 Total Cache. Learn more: https://www.w3-edge.com/wordpress-plugins/ Database Caching 74/234 queries in 0.429 seconds using memcached Object Caching 1780/2048 objects using memcached Content Delivery Network via Amazon Web Services: CloudFront: cdn.wp-kat.pl Served from: www.wp-kat.pl @ 2011-12-07 16:13:44 --> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promujący Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 i można na wordpresie postawić nawet katalog stron:) Moje sugestie: 1.brak captcha-ryzyko spamowania strony 2.mogłaby być podkategoria katalogi firm ogólnie OK katalog firm Okucia meblowe wirtualne targi meblowe pierwsze w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Wrrrr ... Napisałem się dodając stronę, a potem zonk ... Koniec parsowania strony tutaj ... <h1 class="title">Dodaj wpis</h1> <div class="clear-block"> <!-- Performance optimized by W3 Total Cache. Learn more: https://www.w3-edge.com/wordpress-plugins/ Database Caching 74/234 queries in 0.429 seconds using memcached Object Caching 1780/2048 objects using memcached Content Delivery Network via Amazon Web Services: CloudFront: cdn.wp-kat.pl Served from: www.wp-kat.pl @ 2011-12-07 16:13:44 --> Jaką stronę dodawałeś? Napisz więcej szczegółów (może być na PW). Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omar Sharif Opublikowano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam! Kiedy będzie można kupić tę wtyczkę? Bardzo mi się podoba i jestem zainteresowany. pozdrawiam Katalog turystyczny oraz najlepsze oferty Egipt last minute Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Obecnie pracuję nad panelem administracyjnym katalogu. Myślę, że wtyczka będzie gotowa do sprzedaży na początku roku (najpóźniej w lutym). Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 22 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam ponownie, intensywna praca trwa :-) Dodałem obsługę kodów (płatności SMSem). W katalogu mam zdefiniowane 3 grupy wpisów (obsługa definicji z Panelu Administracyjnego): wpis zwykły – darmowy wpis wyróżniony PREMIUMna początku listy wpisów w swoich kategoriach link bezpośredni na podstronach kategorii i tagów okres obowiązywania: 30 dni; po tym okresie wpis zostanie przeniesiony do grupy wpis zwykły [*]wpis wyróżniony GOLD na początku listy wpisów we wszystkich kategoriach link bezpośredni na podstronach kategorii i tagów okres obowiązywania: 30 dni; po tym okresie wpis zostanie przeniesiony do grupy wpis wyróżniony PREMIUM Kod dla wpisu PREMIUM dla PiO: pioprem (jest to kod wielokrotny - wtyczka obsługuje kody jednorazowe - płatności SMS i wielokrotne - np. dla zaprzyjaźnionych użytkowników) Zapraszam: https://www.wp-kat.pl Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 I tak trzymać, dodaj w panelu mozliwosc edycji okresow promocyjnych. Osobiscie wole promocje np na 180 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.