novy* Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Witam, Co Was trzyma przy życiu gdy siedzicie godzinami przy dodawaniu stron do katalogów? Ja zaczne Rodzaje muzyki: gabba, hardcore, hardstyle, speedcore, terrorcore Wykonawcy: Rude Awakening, Ophidian, Gabba Front Berlin, k.t.s. i wilu innych Jest to specyficzna muzyka dla specyficznych ludzi Demka: + https://mp3.juno.co.uk/MP3/SF201024-01-01-01.mp3 + https://mp3.juno.co.uk/MP3/SF187974-01-01-01.mp3 + https://mp3.juno.co.uk/MP3/SF199369-01-01-08.mp3 + https://mp3.juno.co.uk/MP3/SF201025-01-01-03.mp3 Site: - https://www.mad.gabbafront.com/ + Lacrima Mosa Est (w dziale audio) - https://terrorcore.pl (fajny podkład lol) - https://www.protocast.nl/ (ogólnie ) Nie lubie muzyki techno (czyste techno), choć wymienione przezemnie gatunki to pochodne style od techno ale z oryginalnym techno mają niewiele wspólnego Z inne beczki to:Vader, Slayer, Kat (muzyka texty już troche niebardzo To jakiej muziki słuchamy odzwierciedla nasze charaktery, przynajmniej w jakimś %. Ps. Chciałem kupić więcej krążków, ale zakup płytek z muzyką wymienioną jako pierwszy squad styli w "kochanej" Polsce graniczy z cudem :/ I jak tu być lagalnym? Znacie jakieś sklepy, gdzie można specyficzną muzyke zamówić za rozsądną cene? Z góry dzięki za wypowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
15175 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie zamykam się w jednym gatunku. Słucham od Miles`a Davis`a po Sistars. Dobra muzyka jest dobra Jeśli chodzi o teksty to jestem fanem aktualnych tekstów np. Kukiza, Kazika itp Nigdy nie znosiłem muzyki tylko i wyłącznie elektronicznej: techno, house itp muzyki z huty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 techno, dance, trance itp. Nie lubię hardstyle, a tym bardziej hh i rocka Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wszystko ginie Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 reggae, ska, punk Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ja se RAPu slucham i dobrze mi z tym =) oglnie z usa, sporadycznie z pl Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adremja Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 A ja rock, metal, punk Za to nie lubie hip-hopu i techno oraz produktów dodomandarynopodobnych gry komputerowe - kup pan grę moja kopia:) - google do roboty katalog stron - musisz tam być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Dość ostry tradycyjny rock - to jest to co lubię. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1991 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie słucham muzyki- nie mam czasu! Polecam: Eczytniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°K° Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Radio Zet i to w drodze na uczelnie i do pracy. A tak to słucham wyników google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie w jednym zdaniu Napisze w ten sposób: + czasami pójdę do opery + czasami pójdę na dyskotekę + czasami pójdę do klubu z muzyką elektroniczną (D'n'B, NewSchool BreakBeat) + czasami pójdę na imprezę z czarną muzyką, a nawet koncert HH + czasami pójdę na karaoke i zaśpiewam starą, polską piosenkę + byłem na wiejskiej zabawie w remizie z orkiestrą do tego... : + 3 lata w radioweźle + podkładanie dźwięku do amatorskich filmów + "dj" na wielu imprezach (nawet takich po 350 osób ... i w sumie nie mogę sprecyzować, że lubię najbardziej to, czy tamto. Obecnie, z racji odcięcia się od jakichkolwiek pirackich kopii słucham w domu setów muzyki elektronicznej lub radia Eska. Wychodzę z założenia, że muzyka jest bardzo potrzebna każdemu człowiekowi, może poprawić nastrój, dodać ducha walki, podnieść na duchu w trudnych chwilach. Do tego nie wyobrażam sobie zabawy bez muzyki... Najbardziej mnie boli, że ludzie uważają, iż jeden gatunek jest lepszy od drugiego. Nie zgodzę się z tym. Nie ma gatunków lepszych i gorszych, można jedynie porównywać artystów uprawiających ten sam rodzaj muzyki, jednak nadal będzie to subiektywne ocenianie. Jeden lubi blondynki, inny brunetki. Jeden lubi wysokie, drugi niskie. Jeden lubi disco polo, a inny słucha metalu. Tyle Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vel Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja generalnie siedzę w elektronice, ale nie techno łubudubu zaczynałem swoje "wychowanie" muzyczne od jarre'a (którego nadal często słucha) i tangerine dream teraz wszystko co elektronicznie ambientowe itp. ulubieni wykonawcy? aphex twin, orbital, photek, future sound of london, underworld i masa innych czasami elektropogiętych rytmów ale i jak mnie napadnie potrafię posłuchać klasyki za to ciężkie beaty typu totalne techno czy mocny rock mnie po prostu męczą Kup sobie nieruchomości Kraków albo apartamenty Zakopane. Obejrzyj też fotoblog Grzegorza Ziemiańskiego Nowa Huta na deser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 ja czesto wrzucam do winampa: black heart procession kyuss counting crows white stripes tool death angel variete pati yang ... pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektor26 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 slucham bardzo roznych gatunkow wszystko zalezy od nastroju, pory dnia, klimatu ostatnio czesto pojawia sie w glosnikach: system of a down i hey "Tylko prawdziwy mistrz nie obnosi się ze swoim urzeczywistnieniem" Eleganckie i seksowne buty Pleaser. Ponad tysiąc modeli obuwia na wysokim obcasie i platformie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w3master Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 antimatter, therion, opeth, tool, nightwish, a perfect circle, sepultura, manowar, within temtation, irona maiden, paradise lost, anathema, nightwish, portishead z polskich zespolow: coma, ptaky, sweet-noise, o.n.a, kat, artrosis, moonlight, ania dabrowska, closterkeller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuel Opublikowano 9 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2006 Większość mojej kolekcji. pzdr. omnia mea mecum porto In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.