maniekoo Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Ja trochę ponad godzinę temu zakupiłem 94 punkty. Nick z systemu: maniekoo Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Sebol punkty podwojone. Maniekoo wysłałem pm. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eria86 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 to i ja poproszę podwojenie pkt, nick ten sam co na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 eria86 oczywiście punkty x 2. Dziękuje i pozdrawiam. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekm Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Właśnie się zarejestrowałem i mam dwie uwagi nt systemu (chyba, że ja tych informacji nie widzę): 1. Dlaczego nie ma informacji ile pkt trzeba kupić aby skatalogować jeden serwis? Nie chce mi się liczyć punktów, myślę że taka informacja byłaby przydatna. 2. Chciałem zamówić opisy, ale tam również nie widzę informacji ile pkt kosztuje zamówienie opisów. Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Właśnie się zarejestrowałem i mam dwie uwagi nt systemu (chyba, że ja tych informacji nie widzę):1. Dlaczego nie ma informacji ile pkt trzeba kupić aby skatalogować jeden serwis? Nie chce mi się liczyć punktów, myślę że taka informacja byłaby przydatna. 2. Chciałem zamówić opisy, ale tam również nie widzę informacji ile pkt kosztuje zamówienie opisów. Witam. Wszystkie płatne katalogi to 273 punkty. Opisy trwa aktualizacja cennika do nowej ilości katalogów. Dla wszystkich koszt ok 120 punktów. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnold44 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Pytanie o katalogi systemu seopomagier w których zniknęły całe bazy stron? chodzi tu o domeny z końcówką (com.pl) Jakaś awaria? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Pytanie o katalogi systemu seopomagier w których zniknęły całe bazy stron?chodzi tu o domeny z końcówką (com.pl) Jakaś awaria? Lepiej późno niż wcale;) Katalogi są porozrzucane po kilkunastu hostingach. Wtedy faktycznie były problemy z jednym z dostawców. Nie mniej jednak cała baza jest trzymana na niezależnym serwerze także w razie jakiś poważniejszych awarii różnych hostingów dane są bezpieczne. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Mam drobne pytanie - punkty pozostające na koncie nie przepadają po upływie czasu ? (myślę, że nie) Zostało mi parę punktów jeszcze więc nie zaszkodzi zapytać jeszcze - czy w przyszłości/niedługo pojawią się jeszcze jakieś katalogi w grupie ? Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Mam drobne pytanie - punkty pozostające na koncie nie przepadają po upływie czasu ? (myślę, że nie) Zostało mi parę punktów jeszcze więc nie zaszkodzi zapytać jeszcze - czy w przyszłości/niedługo pojawią się jeszcze jakieś katalogi w grupie ? Punkty nie przepadają, nie ma konieczności ich od razu wykorzystywać. Obecnie pracujemy nad szablonami do katalogów i linkowaniem. Nowe katalogi jednak pojawią się w niedalekiej przyszłości, także zapraszam do dodawania do tych obecnie darmowych, ponieważ później wskoczą na minimum 1 punkt. Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Weekend majowy przed nami. Z tej okazji podwajamy punkty za każde doładowanie w dniach 30.04-06.05.2012 W tym czasie nie realizujemy opisów z promocyjnego podwojenia punktów. Zapraszam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bonusowe punkty kiedy będą przyznawane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Przyznawane są na bieżąco. Jest to ręczna edycja, więc bez obawy jak nie ma podwojenia punktów zaraz no koncie. Sprawdzamy kilka razy dziennie i każdy dostanie podwojenie. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekoo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A wiadomo już mniej więcej kiedy zostaną wprowadzone nowe katalogi do grupy ? Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ovo Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 A wiadomo już mniej więcej kiedy zostaną wprowadzone nowe katalogi do grupy ? Z pewnością ok połowy maja. Chcemy to połączyć z fajną akcją grupowo-promocyjną. Będzie informacja na forum, a także mailing. Pozdrawiam Wymienię punkty z systemu na multikody do katalogów. Zainteresowany? Pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.