Skocz do zawartości

Zlecę pozycjonowanie serwisu tylko co.uk i com

shaman2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Nie mam pojecia o pozycjonowaniu. 1 . Uruchamiam sklep na terenie UK + wysyłka na cały swiat.Sklep zajmował się będzie sprzedażą artykułów wspomagających zdrowie. 2 . Kolejny sklep jest planowany,pierwszy dwa produkty są gotowe,docelowo będzie więcej - sprzedaż oprogramowania dla giełd finansowych .W tym przypadku potrzebuję kompletnej usługi , włącznie z projektem sklepu - projekt ma być dość rozbudowany.

3 . Sprzedaż usług na terenie UK związanych naprawą samochodów.Ten serwis jest także w przygotowaniu.

Czyli sumując będę potrezbował pozycjonnowania tych trzech serwisów + zrobienie sklepu z punktu 2 .

Osoby zainteresowane nawiązaniem współpracy proszę pisać :

- email : longvitality@gmail.com

- gg : 994994

Proszę o odzew tylko osoby majace doświadczenie w pozycjonowaniu anglojęzycznym ( wymagane portfolio - nie zlece pozycjonowania amatorowi,ktory będzie przeprowadzał pierwsze eksperymenty na moim serwisie )

Pozdrawiam

shaman2

ps

Osoby nie mogące udokumentować swoich osiągnięć ,proszę nie pisać.Piszę to jeszcze raz ,ponieważ wiele chyba osób nie potrafi zrozumieć przeczytanego postu.Co niektórzy przesyłają mi swoje linki,po to chyba jedynie żeby w nie klikać.W ten sposób ja przyczyniam sie do wypozycjonowania ich websites a raczej ma być na odwrót ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności