franckey Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 Czy przyglądaliście się bliżej Google Video? W sumie nie ma tam jeszcze nic ciwakwego. A czytaliście helpa? https://video.google.com/support/bin/answer...6583&topic=1488 Czy nadchodzi rewolucja na miarę AdSesne? Czy Google próbuje podobnego modelu (możliwośc zarobku małym reklamodawcą) na rynku video? A może mi się coś przewidziało? pozdrawiam: Tomek Frontczak MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XaV1er Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 nie znam zagadnienia zarobkow na google video ale samo w sobie zapowiada sie na rewolucje filmy sa wyswietlane w formie flasha - jakos to tak zrobili ze mozna to ogladac praktycznie pod kazdym systemem operacyjnym ja w pracy mam takie srodowisko ze nic nie mogenormalnie obejrzec, a google video jako tako ale dziala (jedyne) wiec jest miazga hehe google rzadzi rysunek, malarstwo, nauka rysunku, szkoła rysunku, kurs, architektura usługi dla firm, doradztwo, uslugi doradcze, consulting, biznes katalog stron WWW, Katalog stron, katalog SEO, linki bezpośrednie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franckey Opublikowano 5 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 https://www.sprawnymarketing.pl/artykuly/za...video-z-google/ pozdrawiam: Tomek Frontczak MaxROY.com sp. z o.o. - Search Marketing Consulting Szkolenia - Marketing: AdWords (certyfikowane przez Google), SEO (certyfikowane przez MaxROY.com) i Analityka Webowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 5 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2006 W sumie nie ma tam jeszcze nic ciwakwego. Nie ma ogromneeeego wyboru, ale nie można powiedzieć, że nie ma nic ciekawego. Przed chwilą skończyłam oglądać film o uranie i ściemach USA (zdjęcia nie dla wrażliwych) https://video.google.com/videoplay?docid=6797412719447970348 Poza tym jeszcze film z mojej stopki, Polecam te dwie pozycje. La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weecioo Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 filmy sa wyswietlane w formie flasha - jakos to tak zrobili ze mozna to ogladac praktycznie pod kazdym systemem operacyjnym jesli chodzi o wyświetlanie akurat to rewolucja to jest Flash Video... i ogólnie wszystkie nowostki Macromedii, czyli zaczęło się od Breeze a teraz "wszystko przez FlashPalyera" - nawet chcą wyrwać kawałek tortu pdfowego (FlashPaper) - i stąd działa wszędzie... tylko tak mnie ciekawi kiedy flash player osiągnie taki stopień zaawansowania ze własnie zaczną się różnice między przeglądarkami/systemami operacyjnymi [dopisek] p.s. a takie serwisy się mnożą, ostatnio na usenecie mocno wypłynęło www youtube com *it's not a bug, it's a feature!* pozytywne wiadomości narzekalnia polski system zarządzania projektem i wspomagania komunikacji grupowej - online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.