Skocz do zawartości

[SPRZEDAM] Aktualna lista 290 darmowych SEOkatalogów (także do automatów)

Andddrew

Rekomendowane odpowiedzi

Na liście ogólnotematycznych SEOKATALOGÓW, którą przygotowywałem na własny użytek, pracuje od dwóch tygodni, sukcesywnie dodając do niej pojawiające się nowe Seokatalogi i usuwając te które wprowadzają płatności, dostają bany oraz te które odrzucają synonimizowane wpisy itp.

Listy używam do katalogowania z użyciem automatu yokokeke - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=121887, (katalogi były dodawane z łamaniem captachy przez serwis deathbycaptcha.com). Poniżej zrzut ekranu z katalogowania strony turystycznej w ciągu ostatniego tygodnia. Opis strony po wygenerowaniu miał od 450 do 550 znaków.

Skuteczność dodania do bazy wynosi średnio 95%. Po skatalogowaniu 28 projektów, mam na dzień dzisiejszy 3600 zaakceptowanych wpisów i około 70 usuniętych ? czyli skuteczność akceptacji wynosi około 43%.

Żaden z katalogów na liście nie wymaga umieszczenia linku zwrotnego ani jakiejkolwiek opłaty za wpis podstawowy, nie ma też wymogu minimalnego PR (stan na 01.11.2011).

Baza jest w formacie xls, zawiera ona adres katalogu i jego PR. Dodatkowo w pliku umieszczona jest kolumna AKCEPTACJA. ?Tak? w kolumnie AKCEPTACJA oznacza, że w ciągu ostatnich 2 tygodni nastąpiła akceptacja dodawanego przeze mnie wpisu z katalogowanych obecnie projektów.

UWAGA BONUS. Na liście katalogów, dodane są moje płatne seokatalogi - kod zakupu listy, służy także jako MULTIKOD umożliwający dodanie wpisu PREMIUM 45 o wartości 15 zł do wszystkich 17 katalogów.

Statystyki PR: PR N/A 13, PR 0 ? 138, PR 1 ? 59, PR 2 ? 41, PR 3 ? 33, PR 4 ? 7, PR5 ? 1.

CENA: 25zł z VAT / Wystawiam faktury VAT

Płatność:

1. Płatności online poprzez dotpay.pl - zapraszam na stronę https://www.katalogistron.avsh.pl/lista-dar...okatalogow.html na której można sfinalizować płatność, oraz pobrać bezpośrednio po zakupie listę katalogów.

W razie pytań, proszę pisać na adres: katalogi@3eye.pl

Pozdrawiam

Dane sprzedawcy:

Avsh Interactive

Kalinowa 50

05-830 Nadarzyn

NIP: 797-163-28-12

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności