lolek1969 Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Witam mam nadzieję że nie jestem natrętem ale mam pytanko dlaczego w niektórych wynikach wyszukiwania przy nazwie powiedzmy : Grodzisk Mazowiecki: forum, kino, firmy, nieruchomości, praca ... a obok jest taki tekst: Blokuj wszystkie wyniki z www.egrodzisk.pl czy google nie lubi tej strony, czy może jest jakaś szkodliwa? co jakiś czas spotykam się z czymś takim i nie wiem co o tym myśleć pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Jezeli wchodzisz na jakąś stronę i z niej wszybko wychodzisz pojawia się powyższy komunikat, bo Google chce wiedzieć czy ta strona była dla Ciebie przydatna, czy może chcesz aby nie pokazywała się w Twoich spersonalizowanych wynikach, bo tak szybko ja opuściłeś. Nie znaczy to, że jest zarażona, to jedna z nowinek i prawdopodobnie może mieć wpływa na serpy globalnie, jeżeli wiele osób zablokuje taką stronę w wynikach wyszukiwania lub spędzi na niej krótki czas, ale to tylko teoria. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1969 Opublikowano 29 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 no faktycznie bo jak najadę na ten tekst to pojawia się chmurka z zapytanie czy wynik był nieprzydatny i że po zalogowaniu się do wyszukiwarki mogę zablokować wszystkie wyniki z danej strony. Ale to chyba będzie prowokować nadużycia pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.