Zbigniew Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 O znaki i o to, żę artykuły się nie wyświetlają tylko pokazuje link https://www.gadzetnet.pl/%7BLINK_SZCZEGOLY%7D Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arianek444 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 @Zbigniew Jak naprawiłeś pageranka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nie naprawiłem. Ciągle wszystkie wpisy kwalifikuje mi jako te z pr 0. Mam nadzieję, że przy następnej aktualizacji to naprawią. A jeśli chodzi o indywidualne wpisy to działały po ostatniej aktualizacji. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Page rank powinno już działać wszędzie - w testach działało, ale widocznie jeszcze coś z blokami jest nie tak. Co do Twojego linku to zmień w edytorze graficznym z <a href="{LINK_SZCZEGOLY}" title="{TYTUL}">{TYTUL}</a> na <a href="{LINK_WIECEJ}" title="{TYTUL}">{TYTUL}</a> trochę się rozpędziłem z ustawianiem. Jutro standardowa skórka będzie dopracowana bo troszkę jest z nią problemów. Za utrudnienia przepraszam. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zadziałało, dzięki. Postarajcie się z tym PR poprawić, bo głupio to wygląda, a i potencjalnych nabywców może zniechęcać. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Staramy się wszystko usprawnić - kwestia czasu Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Całkiem z zaskoczenia przy wejściu do panelu admina pojawił mi się taki komunikat: Wystąpiłe błąd z numerem seryjnym, prawdopodobne powody wystąpienia błędu to: Domena na której zainstalowano skrypt jest inna niż ta do której przypisano klucz W pliku konfiguracja.php zmienna serial jest pusta lub nie zawiera poprawnego klucza Rozwiązanie: zaloguj się na swoje konto na stronie gdzie kupiłeś skrypt, wygeneruj nowy klucz licencyjny, a następnie wprowadź go do zmiennej serial w pliku Connections/con_baza.php lub zainstaluj skrypt ponownie. Nic nie ruszałem, nic nie zmieniałem, nie wiem co się mogło stać. Katalog działa, panel admina nie. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil25 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Też tak miałem ze dwa razy, przy następnym logowaniu jest już OK. Wesele Nowy Sącz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Panowie Do panelu należy wchodzić poprzez link z www lub bez www - w zależności od wygenerowanego klucza. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 faktycznie, za którymś razem zadziałało. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arianek444 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dałoby się zmienić okienko reklamowe na okienko z jednym wpisem, który zmieniałby się rotacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zbigniew to wina sposobu wpisywania wpisz domenę www.domena.pl a później domena.pl - tylko dla jednej wyskoczy komunikat arianek444 - ta opcja jest w planach tylko główny programista SiNooke ma od świąt do końca roku urlop dlatego prace się trochę przeciągną. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tak tak, wiem. Nie wiem czemu przekierowania 301 nie miałem, bo pamiętam ze robiłem. Musiało mi umknąć przy reinstalacji. Fajnie by było, gdyby zaczęło grupować strony z PR, bo chyba wszyscy właściciele katalogów na tym skrypcie mają strony tylko z PR 0 Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Tak wiem. Przepraszam was wszystkich za to już niedługo zaczynamy działać. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motaba Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 głupie pytanie ale jak wejść w intalacje bo mam same krzaki nieaktualne a już pisze dlaczego bo w home.pl nie ma zenda i napisali ze nie bedzie domy szkieletowe budowa domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.