Zbigniew Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Nie widzę (może jest), a chyba by się przydało: w panelu admina w ustawieniach wpisu dla firm mogłaby być opcja wymaganego lub opcjonalnego pola "firmowy adres e-mail". I nadal nie wyświetlają mi się mapki google - to mój błąd czy opcja nadal jest dopracowywana? Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Za bardzo nie pamiętam jak to było u Ciebie ale wiem, że zmienne w wpisie firm miałeś z błędem i dla tego niektóre nie działały. W sumie poprawka, która zgłosiłeś polegała tylko na poprawnym ustawieniu u Ciebie:) A co do mapek Google wszystko smiga. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No właśnie, że wszystko zaczęło działać po aktualizacji ;D a mapek nie mogę uruchomić. One powinny działać z automatu czy jakieś polecenie do tego jest? Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W ustawieniach musisz podać google map api. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 @ReTop kiedy planujesz wydać stabilną wersję ostateczną o nr XX, tak aby można było wrzucić skrypt na serwer, zlecić templatki i przez 6-7 miesięcy wszystko działało, tak jak to jest np. w seokatalogu? Byłbym wdzięczny za odp. Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Powiem tak. -Czwartek - piątek aktualizacja z poprawkami plus nowe funkcje. -Tydzień później kilka nowych funkcji w raz dopracowaniem url tzn. www.strona.pl/dom/dom_i_ogrod/ > bez nr. -Ewentualne poprawki Myślę, że już 2-3 tygodnie będzie wszystko dopracowane i weźmiemy się za dopracowywanie panel centralnego. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Ok, dzięki, to wstrzymam grafika do stycznia Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 W czwartek wyjdzie system szablonów i będzie można dodatkowo kodować grafikę na plikach. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mam podany ten klucz, wygenerowany dla mojej domeny, ale map nie widzę. Nie chcę już z tym truć, więc zostawiam temat Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Podaj na PW jeszcze raz dane - Chcę rozwiązać każdy problem. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur5236 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Naprawcie problem z resetowaniem sie ustawień. Bo już dwa razu wykasowały mi się wszystkie ustawienia SEO. Profil Linkedin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Mi z dziesięć Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Już jest poprawiony i z aktualizacja będzie gotowe. Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Wyłapałem jeszcze jeden błąd i znowu nie wiem czy to moja nieuwaga, czy też faktycznie coś jest nie tak. Chodzi o mapę strony, przykład: https://www.gadzetnet.pl/mapa_serwisu Weźmy pozycję Drzwi w Gadżetach domowych - hiperłącze prowadzi do adresu https://www.gadzetnet.pl/3_83_Drzwi Kiedy ta subkategoria docelowo znajduje się pod adresem: https://www.gadzetnet.pl/83_3_Drzwi do którego dojść można przeglądając kategorie ze strony głównej. Wychodzi więc na to, że w adresach w mapie katalogu te dwie wartości z linka są w błędnej kolejności. Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigniew Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Po tej aktualizacji w moim katalogu zgłaszane strony dostają już informacje o PR, jednak w ogólnych statystykach katalogu dalej nic się nie zmienia. Przyjąłem stronę - pokazuje jej PR 1 - prawidłowo, a w ogólnych statystykach stron z pr 1 jest 0. Fajnie, że szybko pojawiają się poprawki ;D Jam jest Zbygniew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.