anomus Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Witam Jestem troszke zmieszany dlatego ten temat Czy najlepiej bym pingował każdy moj wpis w preslach i katalogach ? Np przy użyciu darmowego Ping Machine Dzieki i pozdrawiam Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siK! Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Pingowanie polega na tym, że informujesz robota danej wyszukiwarki o tym, że pojawiła się nowa treść na stronie. Tak więc warto pingować wszystkie wpisy itd. bo może to przyśpieszyć indeksowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Pingowanie polega na tym, że informujesz robota danej wyszukiwarki o tym, że pojawiła się nowa treść na stronie. Tak więc warto pingować wszystkie wpisy itd. bo może to przyśpieszyć indeksowanie. Ok, tak tez myslalem. Moge wiedziec jakiego narzędzia do tego używasz ? Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 dodając wpis i nie pingując są mniejsze szanse że dany wpis coś da (tak masz 50%) !!! jak robot zobaczy wpis, to w wynikach idziesz na + chyba że spamujesz.. wtedy efekt jest na - Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Polecam OmniPing https://seohouse.pl/ Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Polecam OmniPing Opcje free czy premium Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon85 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Omniping to polecam wersję enterprise !!! A tak na poważnie to z tego co widzę jest tylko jedna wersja płatna. Do pingowania polecam sbpinger https://www.seo.cyfropolis.pl/index.php/sb-pinger-rpc Togo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Omniping to polecam wersję enterprise A tak na poważnie to z tego co widzę jest tylko jedna wersja płatna.Do pingowania polecam sbpinger https://www.seo.cyfropolis.pl/index.php/sb-pinger-rpc cos nie daje rady temu programkowi. Wprowadzilem dane i pisze mi osiągnieto koniec bazy danych i tak dalej co jest nie tak ? Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcon85 Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Edytujesz plik przykładowe dane.csv albo tworzysz własny csv o takiej samej strukturze. Tam wklejasz linki do pingowania. Następnie dajesz w programie reset bazy i importuj z pliku i wybierasz swój plik. Togo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Edytujesz plik przykładowe dane.csv albo tworzysz własny csv o takiej samej strukturze. Tam wklejasz linki do pingowania. Następnie dajesz w programie reset bazy i importuj z pliku i wybierasz swój plik. Ok mam ustawilem zeby pingowalo 10 razy czy to wystarczy ? Jak długo mam pingować tą strone, moge to jakoś sprawdzic czy sie zaindeksowala ? Po kazdym pingowaniu mam eksportowac do tego samego pliku z które wczytywałem tak ? Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ping SEO Master Funkcje programu: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=933868 Oraz ostatnio dodane: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=939070 HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Czy to jest normalne ? Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darq Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Normalne. Dojedziesz do końca listy i musi być chwila przerwy. Po 15 minutach znów klikasz na samym początku listy, wciskasz 'pinguj' i jazda od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeS Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja korzystam z Ping machine(bo darmowe ) Miał ktoś z tym narzędziem styczność? Lepiej zainwestować w coś czy to też jest dobre? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anomus Opublikowano 20 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Normalne. Dojedziesz do końca listy i musi być chwila przerwy. Po 15 minutach znów klikasz na samym początku listy, wciskasz 'pinguj' i jazda od początku. Ok, ale powiedz mi jak długo mam tak pingoowac, ile dni? ilość razy ? jak sprawdzic czy sie zaindeksowalo wkleic w google link i tyle ? Ja korzystam z Ping machine(bo darmowe )Miał ktoś z tym narzędziem styczność? Lepiej zainwestować w coś czy to też jest dobre? Sam sobie odpowiedz, jeżeli zdaje egzamin to po co Najlepsze w sieci tania strona www . Pozycjonowanie Katowice . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.