Lvcas Opublikowano 12 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Witam! Nazywam się Łukasz Zgarlicki i wykonam marketing szeptany dla Państwa strony. Potrafię dyskretnie reklamować usługi/stronę/produkty danej firmy na wielu forach tematycznych. Sprytnie będę tworzył dyskusję, inni użytkownicy będą dyskutować o Państwa produkcie/stronie itd. Nie będą to usługi spamerskie, lecz tak jak pisałem wyżej - sprytne polecanie danego produktu. Po zakończeniu wykonywania zlecenia wysyłam raport do wpisów. Koszt 80 zł. za 100 profesjonalnych wypowiedzi Mam w tej kwestii spore doświadczenie i bogate portfolio. Współpracowałem z wieloma firmami z różnych branż, w tym: produkty ziołowe, obrączki ślubne, zaproszenia ślubne, portal o grach na konsole, forum muzyczne, serwisy ogłoszeniowe, strony erotyczne czy ostatnio 8 stron budowlanych. Stron jest o wiele wiele więcej W ramach zabezpieczenia dla obu stron można dokończyć transakcję na allegro, choć niekoniecznie. Co do marketingu szeptanego, wszystko jest do uzgodnienia. Czas realizacji, czy inne szczegóły. kontakt na adres mailowy: lvcas@onet.eu , GG: 4555616. W skrajnych przypadkach PW. Pozdrawiam serdecznie. Dołącz już teraz! Po godzinach, możesz sprawdzić kiedy wyniki matur 2012 i być tym samym świetnie poinformowanym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.