Skocz do zawartości

[Wykonam]Strony, projekty, grafikę i inne

lulu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Jestem studentem informatyki ;) i postanowiłem zdobywać w pewien sposób doświadczenie.

Najlepszym sposobem na to, jest wykonywanie różnego typu projektów:) Dlatego postanowiłem tutaj jakoś się ogłosić.

Otóż jestem w stanie wykonać:

- strony internetowe oparte o (php, java script)

- skrypty(np sklep, gra, CMSy, CRMy, formularze, slidery, dosłownie wszystko)

- programy np na zaliczenie dla studentów(java, c++, c#)

- różnego typu projekty graficzne(od prostych banerów, do skomplikowanych projektów graficznych)

- ponadto pocięcie stron(we wcześniej podanym projekcie przez Państwa, lub zrobienie projektu graficzne a potem jego pocięcie)

- stworzę również bazę danych

- oraz napiszę jakieś ciekawe teksty na strony, czy to wypracowanie na polaka

Używam tylko legalnego oprogramowania. Oraz bardziej niż o "zarobek" chodzi tutaj by cały czas poszerzać swoje umiejętności

oraz zdobywać wiedzę.

Wielu pewnie spyta...cena, portfolio...

Każdy kiedyś od czegoś zaczynał..początki są najtrudniejsze...więc portfolia nie mam...

Ale ja ze swojej strony gwarantuję włożenie całych swoich umiejętności, sił i serca by projekt się Państwu podobał.

Więcej informacji udzielam na privie lub na testnik@o2.pl

Ja ze swojej strony proszę o wyrozumiałość i odrobinę zaufania:)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności