PL-mann Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ciekawe jak tym razem chłopcy się popiszą ... Dzień Zemsty hackerów Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Niech działają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Też jestem tego ciekaw, ale zapowiada się nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 To ci sami co wypowiedzieli wojnę Sony za to że nie można odpalać piratów na soniaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 "Tylko w zeszłym miesiącu skutecznie zhakowali serwery DNS Symanteca, Apple, Microsoftu, Facebooka i kilku innych wielkich firm." , Sony nie pamiętam w sumie, bo jeszcze istnieje Lulzsec i teraz mi się to myli trochę , nic tam się dopiero dzień zaczyna, trzeba poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL-mann Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Też już mi się trochę pomieszało tu LulzSec tam Anonymous itd. itp. W czwartek FBI ponoć zgarnęła 2 ziomali LulzSec. Do poczytania. Powoli mam wrażenie, że media same nie wiedzą, o czym i o kim piszą. Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z REKLAMA od A do Z – FIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRM – ZAPRASZAMY DO REKLAMY REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Haha, z nich tacy Lulzsec, że nie wiem liczy się, że wejścią są i kasa za wyśw. , a to że zdjęcie nie do arta dobre, to co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oceanlab Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Grupa oczywiście nie próżnuje pomiędzy kolejnymi atakami na autorów gier. Jej członkowie podnoszą rękawice rzucone społeczności hakerskiej przez firmę Black & Berg Cybersecurity Consulting. Jak sama nazwa wskazuje, zajmuje się ona bezpieczeństwem w sieci. Właściciel firmy ogłasza konkurs "Cybersecurity For The 21st Century, Hacking Challenge" (Cyberbezpieczeństwo Godne XXI wieku, Wyzwanie Hakerskie), w którym oferuje dziesięć tysięcy dolarów i posadę w firmie osobie lub grupie, której uda się włamać na jej stronę internetową i podmienić znajdującą się na niej grafikę. Na efekty nie trzeba długo czekać. Na podanej witrynie pojawia się logo LulzSec i krótkie hasło "Gotowe. To było proste. Zatrzymaj pieniądze, robimy to dla śmiechu". Trzeba przyznać, że to jest genialne [sPRZEDAM] 27 Stron Zapleczowych - 14 zł / szt! - Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intermax Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Domyślam się że są to ludzie majętni albo maja wystarczająco dużo wiedzy aby się nie martwić o przyszłość może się uda ,zyczę im tego. Jednak jak w całej historii ludzkości zawsze się znajdzie jakiś judasz .Wtedy wszystko się skończy a oni zostaną na ciepłych posadkach ,bo geniuszy się nie zamyka tylko wykorzystuje .Nop ale jestem za na 101% Może się złożyć społecznie i wynając ich do wejscia do rządowych komputerów poznac ich skorumpowane tajemnice ? ja już tez mam dość rządzących:) Twitter Agencja Reklamy plus Seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Pamiętam, że jakoś na jesień Anonimowi planowali wielki atak na FB Tylko w zeszłym miesiącu skutecznie zhakowali serwery DNS Symanteca, Apple, Microsoftu, Facebooka Jakoś mało było słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Bo atak na FB planują (podobno) na listopad. Ten artykuł pisał ktoś mało obeznany w temacie i zaserwował w nim stertę bzdur, boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 w zasadzie FB ponoć był tylko fałszywym alarmem jak ostatnio czytałem, więc już sam nie wiem, no ale do listopada to jeszcze trochę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ale zapowiada się ciekawie Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kesera Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 No i gdzie ten atak na Wall Street? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bardyt Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Hmm, no to co, ma ktoś jakieś info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.