Maszi Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam. Jakie narzędzia do optymalizacji i pozycjonowania są najskuteczniejsze? Zarówno darmowe jak i płatne tak do 400-500zł. Pozdrawiam Kulturystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Z darmowych do optymalizacji - mózg (tutaj nie ma zastępstwa). Z darmowych do pozycjonowania - czas, mózg i rączki. Nie ma lepszych narzędzi. I to prawie całkiem poważnie Z płatnych do pozycjonowania polecam OmniAdd - bo szybko się rozwija, bo ma częste aktualizacje baz, bo dobrze skonfigurowany może być skuteczny. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 O dzięki A jak mogę zoptymalizować moją stronę pod kątem SEO? Kulturystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tak "nabożnie" podchodzisz do optymalizacji seo, że mam wrażenie, że nie wiesz w czym rzecz. Wejdź na blog Lexy - tam jest (a na pewno był) mały podręcznik optymalizacji strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszi Opublikowano 19 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Możesz podać linka bo nie wiem ocb. Kulturystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 przeniosłem Ci temat do odpowiedniego działu. do pozycjonowania i optymalizacji nie są przydatne żadne narzędzia, jak nie ma odpowiedniej wiedzy. a wiedzę warto zacząć zgłębiać od tematów podpiętych w tym dziale (wiele się dowiesz) i od nauki szukania zarówno w google, jak i tutaj. np. używając szukajki można znaleźć taki adres lexy.com.pl, a nie pisać "nie wiem ocb"... a jak dodasz jeszcze na końcu /blog to... rok czasy na PiO to sporo, ale zdecydowanie nie zakładaj jeszcze tematów w innych działach poza tym. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajacgd Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jak już tak dosłownie to tu: https://www.lexy.com.pl/blog/pozycjonowanie...elny-audyt-seo/ A swoją drogą - jak nie potrafisz sobie poradzić ze znalezieniem choćby tego bloga (łopatologiczne: wpisujesz do wyszukiwarki - Lexy blog, lub na odwrót i masz) wykorzystując tak podstawowe i nieodzowne narzędzie (i w sumie cel ), to ciężko może być z tym pozycjonowaniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maszi Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki Wam Wszystkim za pomoc Przekaże ten temat adminowi forum, niech On się tym pobawi Pozdrawiam Kulturystyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.