Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Ciekawią mnie ludzie, którzy rejestrują się na forum, a nie napiszą żadnego posta. Te forum ma takich ludzi 114. Czy naprawdę im się chce klikać w linki z potwierdzeniem itp. A może liczą na jakieś promocje w przyszłości lub konkursy dla najstarszych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 mysle ze milcza w oczekiwaniu na cudowny sposob na klikohita pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Ciekawią mnie ludzie, którzy rejestrują się na forum, a nie napiszą żadnego posta. Tak się po prostu wygodniej czyta. Dzięki temu mają "podświetlone" posty których jeszcze nie czytali, ot cała tajemnica - buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop - wideoporadniki jak korzystać z msDrop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 hehe mysle ze milcza w oczekiwaniu na cudowny sposob na klikohita Każdy sposób :-) dobry, to ja idę się zarejestrować na kilku forach :-) to klikohit sam mi się zrobi, Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 no w sumie piotrek ma racje. czemu ja na to nei wpadłem :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 btw szookpl od dawna masz text 'Lorem ipsum dolor sit amet, consec tetuer adipiscing elit....'? pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 jaki tekst ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 ?? to nie wiesz co masz na stronie, ktora masz w podpisie? pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 a nie napisales ze chodzi o stronę positioning.pl :-) Na tej stronie nie bo to dopiero w budowie strona, aleto było kiedyś na domenie interactiv.pl tyle że rezygnuje w tym roku z tej domenki bowiem nie chcę już pilnować kilku serwisów, a ten serwis będzie rozbudowywany, narazie jest w fazie stępnej :-) . Korekta na podstornach itp, tłumaczenie na ang. rosyjski i może czeski ja znajdę ;-) technicznego nie dorgiego tłumacza. Pozdrawiam Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 ok ale chodzilo mi o to jak dlugo ten text tam wisi, bo jak widze, google go nie ma u siebie a sam robie takie proby, stad pytanie. pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 tzn, jak google niema go u siebie ? jest w google :-), nawet jako kopia, a w jakim sensie google go niema ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 choc czegos tam moze nie miec :-) ta domena ma jakies 2 tygodnie, udało mi się ja wyłapać to coś tam narazie wstawiłem niech się klaruje, test :-) codziennie na wszystkie szukarki , ale dziala to ważne :-), pzdr mariusz choc ja mysle ze mam wymyslec cos na nowy serwis to mnie głowa boli bo to z założenie będzie pozycjonowane dla hasła positioning, web positioning, web site positioning, search engines positioning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 no np w takim sensie: https://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...btnG=Szukaj&lr= pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero3 Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 ta domena ma jakies 2 tygodnie hehe wlasnie o to pytalem pozycjonowanie inhead na fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Kędzierski Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 gdzie ty ten tekst znalazles :-) skor ja go niewidze na stronie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.