slawek22 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 USB2.0 będziesz miał 20-30MB/s przesyłu na USB3 wyciągniesz jakieś 70-80mb/s. Obudowę kup oddzielną i najlepiej metalową. Miałem kilka przenośnych dysków Seagate / iOmega... 3-4 mm plastiku... strasznie się to przegrzewa nawet zimą co dopiero latem, dyski (jeśli często i długo używasz) szybko padają. Teraz pomyślcie, czemu te dyski mają rok gwarancji, jeśli taki Seagate w zimie po godzinie pracy ma 55 stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak723 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie wyciągnę 70-80MB/s bo mało jest urzędzaeń (notebooków) które obsługują usb 3.0, mój przynajmiej takiego nie ma. To jakich dysków slawek22 używasz, WD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tu masz link do poczytania https://nt.interia.pl/wiadomosci/news/windo...-usb-30,1684714 Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek22 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Seagate'ow... jeden wywaliłem z tej oryginalnej plastikowej obudowy i przełożyłem do najtańszego metalowego iBox-a 55'c => 40-42'c. USB2... mi prędkość niepotrzebna to głównie pod backup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolak723 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 tu masz link do poczytania https://nt.interia.pl/wiadomosci/news/windo...-usb-30,1684714 NO to bez komentarza w stosunku do USB 3.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludi Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Artykuł artykułem, oficjalnych sterowników nie ma, ale 99% osób USB 3.0 działa Odnośnie tego artykułu to ja piszę lepsze i dłuższe na własnym preclu niż oni tutaj, dlatego nie brałbym tego na poważnie lub jeśli masz obiekcje zapytał bym na forum komputerowym/elektronicznym. Dalej pozostaje przy dysku z USB 3.0 w tym sporze Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie chcę mi się czytać wszystkich postów, więc proszę się nie obrazić jak kogoś powtórzę. Kupiłem parę miesięcy temu tego błyszczącego WD My Passport 500GB z obsługą 3.0. Działa bez zarzutu. Jeżeli chodzi o zarysowania itd. to kupiłem sobie etui do gps'a z REALa. Co do zasilania to mam go podłączonego pod starego kompa z USB 1.1 i nie ma problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.