adomaitis Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 PROMOCJA NA DZIEŃ DZIECKA!nie będę dzisiaj wymagał linka zwrotnego z głównej strony Jaka jest ta oferta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekseo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 dawno mnie nie było ale widzę że katalog łądnie zyskuje na mocy linkuj go dalej ale zmien metode bo ta już nie działa Noclegi Gdańsk Noclegi Trójmiasto Noclegi Gdańsk i Okolice Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianoTM Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Katalog ładny, szybka moderacja nic tylko dodawać strony . Masz jeszcze jakieś katalogi z możliwością płatności przez PayPal ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 nie, to jest jedyny. Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioletta Makuch Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Takie małe rady ode mnie. Czepianie się o szczegóły, ale jednak ważne szczegóły. Masz za dużo słów kluczowych (Meta keywords). Na stronie powinieneś mieć tylko jeden h1, a masz ich trzy. <H1>: Moderowany katalog stron <H1>: Wybierz kategorię: <H1>: Ostatnio dodane lub zmodyfikowane strony: W dodatku żaden z nagłówków h1 nie zawiera słów kluczowych. Dbałość o szczegóły też jest istotna, jeśli katalog ma się dalej rozwijać. ;-) W jednym obrazku brakuje Ci artybutu alt. ;-) To już takie czepianie się na potęgę. Nie masz ani pliku robots.txt, ani zdefiniowanej mapy strony (XML Sitemaps). Poza tym nie śledzenie własnej strony przez Google™ Analytics to moim zdaniem w tych czasach zbrodnia, ale jestem młoda i niedoświadczona, więc to może być tylko moja opinia. A tak poza tym, to w końcu jakiś porządny katalog. :-) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wioletta - taka mała rada ode mnie - jak krytykujesz, to zadbaj, żeby nikt do Ciebie nie mógł się przyczepić. "Porządny" pisze się zwykle przez "rz", a czy Twoja opinia była pożądana lub nie, niech oceni właściciel katalogu. Sorry, ale nie mogłem się opanować . Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wioletta Makuch Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Wioletta - taka mała rada ode mnie - jak krytykujesz, to zadbaj, żeby nikt do Ciebie nie mógł się przyczepić. "Porządny" pisze się zwykle przez "rz", a czy Twoja opinia była pożądana lub nie, niech oceni właściciel katalogu. Sorry, ale nie mogłem się opanować . Dziękuję ślicznie za zwrócenie uwagi. Zazwyczaj nie robię błędów tego typu, a tu proszę... zdarzyło się. Nie mniej jednak cieszę się, że ludzie zwracają na to uwagę, bo to świadczy tylko o tym, że poziom w internecie nieco się podniósł na przestrzeni kilku ostatnich lat. :-) Postaram się w przyszłości nie popełniać więcej tego typu błędów. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 4 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 każda konstruktywana opinia się liczy, dzięki Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 28 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Witam, mały wyścig na wikend, jak dobijemy do 3k Like FB do poniedziałku to będzie 10 darmowych kodów Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 witam, kto pierwszy ten lepszy, 2 darmowe kody (2,5zł) Pio1 Pio2 powodzenia Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemensZeSklerozą Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 już wykorzystane, mi nie zadziałały. Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asklepios Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Okej, dla mnie ten katalog jest okej, szybko reagują na ewentualne prosby o moderację. pozdrawiam Lepiej zapobiegac niż leczyć. Profilaktyka chorób układu krążenia to podstawa dzisiejszej kardiologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Edit: Jest wpis, brak info o dodaniu wpisu na mail SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 5 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Edit: Jest wpis, brak info o dodaniu wpisu na mail jaki mail (na priv) ? sprawdzimy. Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 12 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Do dnia 31.12.2012 katalog przyjmuje darmowe wpisy. Wpisy muszą być zgodne z regulaminem. Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.