SzybkaJazda Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Nie mam za bardzo pomysłu w jaki sposób zmodyfikować wtyczkę wp-o-matic, aby tłumaczyła artykuły. Planuję dodać kilka polskich źródeł, następnie przetłumaczyć artykuły na angielski i z powrotem na polski. Powinna wyjść papka, ale w miarę unikalna i sensownie wyglądająca na pierwszy rzut oka. Ma ktoś jakieś pomysły w tej kwestii? Może inna wtyczka? edit: oczywiście z wykorzystaniem google translatora wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe. wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Kup sobie WP Robot. Tam masz tłumaczenie. Wyjazdy na narty z klubem Ski-group to gwarancja udanej zabawy. Polecamy Forum narciarskie, dla ambitnych narciarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkaJazda Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 $169 to lekka przesada za wtyczkę służąca do postawienia kilkudziesięciu autoblogów, szczególnie że na pewno da się to zrobić w WP-o-Matic, tylko jeszcze nie wiem jak. :-) wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe. wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutado Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 $169 to lekka przesada za wtyczkę służąca do postawienia kilkudziesięciu autoblogów, szczególnie że na pewno da się to zrobić w WP-o-Matic, tylko jeszcze nie wiem jak. :-) Proponuje mój system ze stopki, ma to co chcesz i jest o wiele tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 @nutado daje updaty na maila, za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Proponuje mój system ze stopki, ma to co chcesz i jest o wiele tańszy Mam i polecam Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 nie ma nic za free Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Pytanie z innej beczki: jak Wy chcecie taki spam linkować? SWL-ami? Pytam, bo jestem ciekaw Postawienie takich 30 stronek na darmowych hostingach jest lepsze niż katalogowanie, czy preclowanie? A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkaJazda Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @Adshi: SWL, scrapebox, xrumer, omniadd, publiker... Spam najłatwiej linkuje się spamem. Można też wrzucać linki na gorszym zapleczu, żeby się zaindeksowało, może zdobyło jakiś PR. Co do drugiej części pytania, to nie do końca można na to jednoznacznie odpowiedzieć. Stawianie takich stronek ma zupełnie inny cel, niż katalogowanie i preclowanie. Ja chcę postawić takie stronki pod SWL, więc 30 serwisów to troszkę mało, aby wyciągnąć sensowną liczbę punktów. Poza tym taką stronę postawisz i zostawiasz samopas, na pożarcie Google, a katalogować i preclować możesz dalej bez przeszkód, o ile daje Ci to wymierne korzyści... @warol: w teorii. Na 100% istnieje taka możliwość, aby w prosty sposób zmodyfikować wp-o-matic tak, aby tłumaczył arty dowolną ilość razy, gdzieś na bhw o tym czytałem i myślałem, że w Polsce to też jest na tyle popularne, żeby ktoś się podzielił taką informacją, ale jak widać znów trzeba szukać pomocy u zagranicznych przyjaciół @nutado budżet na pozycjonowanie na sierpień jest póki co zamknięty, może we wrześniu kupię, po wstępnym zapoznaniu się z CMS-em wygląda on co najmniej ciekawie. Szkoda, że nie napisałeś do mnie jak umieściłem ofertę, że szukam skryptu pod spam-zaplecze. wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe. wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Jak WP-Robot jest dla Ciebie za drogi, to proponuję poczekać do grudnia i polować na holiday deala "- 80%" Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzybkaJazda Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie jest za drogi, nie widzę jednak potrzeby kupowania aplikacji, skoro w jakiś sposób można zrobić to za darmo. Wolę to nawet przez miesiąc rozkminiać, kombinować i szukać rozwiązań w wolnym czasie, a za zaoszczędzony w ten sposób fundusz kupić kolejne SEO narzędzie. wiadomosci lifestylowe, sportowe i gadżetowe. wiadomosci biznesowe dla głodnych wiedzy z tematyki finansów, giełdy czy inwestycji łódzka agencja reklamowa zapraszamy na stronę ogólnopolskiej agencji reklamowej, oferujemy reklamą outdoor (posiadamy własne ekrany LED) oraz online. Zapraszamy na podstronę Nasi Klienci, zaufało nam już ponad 40 firm! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.