FreeS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam Zapraszam do mojego darmowego katalogu - Pagerank jest równy 2 i nie ma to nic wspólnego z anomaliami które wystąpiły niewdawno. Dla pierwszych 12 osób przygotowałem wpisy premium i gold za free premium: bgyprem1 bgyprem2 bgyprem3 bgyprem4 bgyprem5 bgyprem6 bgyprem7 bgyprem8 gold: bgyg1 bgyg2 bgyg3 bgyg4 Have a nice night pozdrawiam pozostałych pracujących po nocach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_T Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki za kod, wykorzystałem: bgyg4 infogorzow.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Widzę że wszystkie goldy szybko się rozeszły, ale premium zostało A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 poszło Zapraszam teraz do wpisów standardowych, katalog będzie surowo moderowany i jest darmowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dałbyś hiperłącze w poście to by było prościej Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ok, link z odpowiednim anchorem znalazł się w 1szym poście ps. proszę o unikatowe albo chociaż zsynonimizowane wpisy(ale te 2gie mają być z sensem!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.