razem2l Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem czy znacie tę stronę Strona to chamskie.pl kawały są o takiej treści jak sama nazwa wskazuje. Przykłady kawałów: Mąż pyta żony:- Pobawimy się w gwałt? - Nie! - odpowiada żona. - I o to właśnie chodzi! Co robi kobieta patrząc się na czystą kartkę? - Czyta swoje prawa ...Są dwa typy Kobiet- mówi Dziadek wnuczkowi- warte ch**a synku albo ch**a warte...innych nie ma... 5516 TV.tnb.pl - Darmowa telewizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawstaw Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 co to ma być reklama? Zobacz koniecznie Blog Doroty oraz pamiętaj że do gry w paintball będą Ci potrzebne kulki do paintballa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibon Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Pewno i reklama ale niektóre kawały są dobre, takie chamskie Carmel Club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razem2l Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 jejku to nie jest zadna reklama zobacz ile osob na wykopie to wykopalo https://www.wykop.pl/ramka/462969/najlepsze...nym-miejscu-18/ TV.tnb.pl - Darmowa telewizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myfinancecompl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 śmierdzi mi to kopią takich serwisów jak wiocha.pl, demotywatory.pl, mistrzowie.org i innych Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekwch Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wymienione przez Ciebie strony to totalny syf, na chamskich trafiają się od czasu do czasu naprawdę mocne kawały Najbardziej mi się podobało, gdy jeszcze strona nie była taka popularna (przed tymczasowym zamknięciem), teraz raz na jakiś czas trafi się coś dobrego. zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online kurs java programowanie obiektowe Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreeS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 niektóre teksty są na prawdę powalające ps. Sorry za OT ale może chciałby ktoś kupić literówkę? chamske.pl ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Domainerzy są wszędzie... FreeS, Chamskie.pl chyba nie osiągnęło tak dużej popularności, aby ktoś chciał kupić domenę z literówką. Ale fakt, niektóre teksty powalają A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 gdy jeszcze strona nie była taka popularna (przed tymczasowym zamknięciem), Dokładnie, przed zamknieciem kawały były prawdziwie chamskie. Z tej tematyki polecam jeszcze stronki typu chamsko.pl albo masakratory.pl Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiek Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:-Tak dalej, ku**a, nie może być! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi! -Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Już słyszałem, ale jeden z lepszych. Uderza żartem w polsko-rosyjskie uprzedzenia Dobrze się pośmiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceramicznylampy Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:-Tak dalej, ku**a, nie może być! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi! -Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli.... wysłałem go znajomym w Niemczech to podobno hit lampa sufitowa sklep Siennica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razem2l Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dobry TV.tnb.pl - Darmowa telewizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:-Tak dalej, ku**a, nie może być! Musimy zrobić porządek z tymi strefami czasowymi! -Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe a on mi mówi że to było wczoraj. Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli.... Heh, to jest realnie ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 hehe chamskie kawały są najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.