Filemandzowy Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 @Deedeedee - na życzenie do godziny 20:00 - ARTY0000 Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ones Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ale ja nie licytuję się. Tylko piszę, że nie podoba mi się coś takiego, że ludzie nie opisują czemu strona nie została zaakceptowana. Po to jest ta opcja aby była używana, a kiedy piszę opis unikalny na 700-800 znaków to chciałbym dostać informację czemu właśnie nie została zaakceptowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 No ja dostałem info, że opis nieunikalny. Ciekawe jak sprawdzane, bo mi nic w serpie na ten opis nie wyskakiwało? Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tamii Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 dzięki za kody Kursy ADR Kosmetyki Włoskie - Perfumy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam, Ponieważ mija rok od umieszczenia pierwszego wpisu w moim katalogu mała promocja na 1 urodziny 10 kodów premium - od ART2012(0) do ART2012(9) oraz kod do wpisów na cały dzień (wyłączę o 24) - ARTY2012. Dodajemy sensowne strony, unikalne lub dobrze zmieszane opisy (min 300 znaków od 600 znaków 1 link), tytuł i tagi zgodne z tematyką strony. Strony będę starał się moderować na bieżąco, ale mogą być przestoje. Zapraszam do dodawania. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dziękuję, dodałem 4 strony. Kodów już nie ma. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Kody premium wykorzystane. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedWeb Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jest jakiś błąd, bo przychodzi po 4 wiadomości dot. tego samego wpisu o jego akceptacji. Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :). Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja. Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ok to wstrzymam się na razie z moderacją, aż przejdzie fala wpisów, bo może coś się w bazie zawiesza. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Ładny katalog - gratuluje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 19 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Szybkie przyrosty, w dwie godziny 50 propozycji wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 @marku1 - dzięki No właśnie siedzę nad moderacją. W sumie do dziś miałem tak z jedną dziennie, a teraz ciężka robota. Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filemandzowy Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Dziękuję za dodane wpisy, większość przeszła spokojnie moderację, na część przymykałem oko. Weszło około 80 wpisów co powiększyło zdecydowanie zasoby katalogu. Strona dostała dodatkowego, porządnego linka side-wide, żeby lepiej zindeksować to co wpadło, dlatego proszę nie dopalać za bardzo z SWL szczególnie rotacji. Dzięki i pozdrawiam Cognitive-it.pl - usługi SEO i SEM. Cognitive-it.org - do poczytania blog o SEO i Adwords. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.