SEOstuff Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Mam problem, otóż ten kod: <div id="pagemenucontainer"> <?php if(function_exists('wp_nav_menu')) { wp_nav_menu( 'depth=1&theme_location=menu_1&menu_id=pagemenu&container=&fallback_cb=menu_1_default'); } else { menu_1_default(); } function menu_1_default() { ?> <ul id="pagemenu"> <li <?php if(is_home()) { ?> class="current_page_item" <?php } ?>><a href="<?php echo get_option('home'); ?>/">Home</a></li> <?php wp_list_pages('depth=1&sort_column=menu_order&title_li=' ); ?> </ul> <?php } ?> </div> </div> <div class="span-6 last" id="topsearch"> <?php get_search_form(); ?> </div> Jest odpowiedzialny za wyświetlanie kategorii, jak mam zmienić by zamiast kategorii wyświatlały się tylko strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warszawa Powiśle Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 A nie możesz skorzystać z opcji menu w panelu admina (dzięki wp_nav_menu) aby wyświetlić tylko strony? Warszawa Powiśle Strony WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavvel Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 skorzystaj z własnych menu w panelu admina + jeśli chcesz na tych stronach wyświetlać wpisy jak w kategoriach, to obadaj temat "page template wordpress" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 https://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_pages 3 sekundy w Google i gotowe! A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.