początkujący Opublikowano 22 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Moi Drodzy, nawiązując do prośby Piotra (tutaj) zwracam się do osób, które nie potrzebują reklamy lub uważają, że pomoc powinna być czymś bezinteresownym (szczególnie, że każdy z nas może się kiedyś znaleźć w podobnej sytuacji). Poniżej macie dane konta Piotra liczy się każda złotówka 06 1140 2004 0000 3402 3448 9993 (mBank) Piotr Cichosz tytułem: pomoc - wichura pod Radomiem Z góry dziękuję wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo579 Opublikowano 25 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 Jeżeli ktos byłby chętny mogę zaoferować dodanie do 500 katalogów(seo) za 50 zł .Pieniadze powinny być wysłane na konto podane w PIERWSZYM poście temtu. Prosze przesłać Potwierdzenie wpłaty na PW i wtedy mogę dodawać do katalogów. Po dodaniu do katalogu wsyłam raport. Ilość sztuk : 10. Wizytówki NAP / Katalogowanie stron / Dodawanie ogłoszeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 podbijam, bo mi przypomniano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.