myfinancecompl Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 witam W jakich miejscach wstawiacie swoje linki pozycjonowanej strony? Katalogi, komentarze na blogach, fora dyskusyjne, społecznosciówki. Ciekawe czy na digg-u linki coś dają pod względem seo, albo na stumbleupon? Linkowanie to jest strasznie nudne zajęcie, ktoś moze to wykonac za mnie? Oczywiście społecznie;-) pozdrawiam Moje aplikacje w Google Play Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilavati Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Najczesciej wsrod tekstu, nie w stopce. Digg - link to link. Moze to wykonac ktos za Ciebie. Nawet spolecznie. pozdrawiam https://fabrykartka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Nie ma frajera który zrobi coś za darmo :-) Albo robisz sam i się nudzisz albo płacisz Polecam preclowanie. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atlas Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Linkowanie to jest strasznie nudne zajęcie, ktoś moze to wykonac za mnie? Oczywiście społecznie;-) To chyba bardziej nadaje się do działu dowcipów :-) Coraz popularniejsza spedycja drobnicowa dla drobnych przedsiębiorstw. Nie warto aby przez niewymieniane filtry samochodowe, Twój samochód uległ awarii. Pamiętaj - wkręty są do wkręcanie, nie do wbijania młotkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
autopozor Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Ja mogę społecznie, ale wyjaśnij pojęcie, bo może nie do końca jest dla mnie jasne Zapraszam na moje strony: Blog farmaceutyczny, Apteka internetowa, Medycyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcu1 Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Linkowanie to jest strasznie nudne zajęcie, ktoś moze to wykonac za mnie? Oczywiście społecznie;-) To chyba bardziej nadaje się do działu dowcipów :-) Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 pytałem się mojego wujka - to znany społecznik w moim regionie. Powiedział mi, że ma ciekawsze zajęcie...także na niego nie możesz liczyć Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unone Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Katalogi, komentarze na blogach, fora dyskusyjne, społecznosciówki. Link to link, im więcej tym lepiej. Linkowanie to jest strasznie nudne zajęcie, ktoś moze to wykonac za mnie? Oczywiście społecznie To żart ? Jeśli tak to mało smieszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_K_S Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 jeżeli chodzi o finanse i ma się za konkurencję Zgreda to na pewno nie wystarczy samo proste, nudne linkowanie. Tu już trzeba więcej sprytu i kombinacji a to już nudne nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splif Opublikowano 21 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Jeżeli Cię pozycjonowanie nudzi, to za długo w branży nie pobędziesz A odpowiedź na pytanie gdzie linkować brzmi: wszędzie Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Z nietematycznych obcojęzycznych blogów warto linkować pozycjonowaną stronę i tematyczne zaplecze jednocześnie? Czy z blogów/forów linkować tylko zapleczówkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebau Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 różnicowanie linków to podstawa, wiadomo, że w główną nikt nie bedzie walił ze stron wątpliwej jakości. Choć w definicji żaden link nie ma prawa Ci zaszkodzić, to jednak dobrze jest zadbać o właściwe proporcje. Myślę, że nikt tu nie poda Ci swojej recepty. Czyli np 10% katy, 20% fora itd... na to bym nie liczył, bo wiele osób straciło wiele czasu na to aby zrobić testy i za darmo po prostu nikt tego nie będzie upubliczniał w miejscu do którego prawdopodobnie zagląda też konkurencja. Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Jasne różnorodność to podstawa, tylko zastanawia mnie czy z tych samych stron linkować zaplecze strony i samą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KazioR Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Linkowanie to jest strasznie nudne zajęcie, ktoś moze to wykonac za mnie? Oczywiście społecznie;-) Jestem chętny bo pada i nie wychodzę za często na spacer z psem a wnuki siedzą mi na kompie więc przynajmniej ich oderwę od niego będzie lepiej dla ich zdrowia, wykonam linkowanie Twojej strony jedynie symbolicznie zapłacisz mi 2000,00 zł za listę katalogów do jakich dodaję i po problemie. Ewentualnie jak chcesz na strefę angielsko języczną to 3000,00 zł za 2000 katalogów. Pozdrawiam Cię cieplutko masz fajne poczucie humoru. KazioR Królik domowy Biuro nieruchomości Kocmyrzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 odpowiedź na pytanie gdzie linkować brzmi: wszędzie biggrin.gifA potem tematy z rodzaju >im więcej linków, tym niższe pozycje<Mówiło się żadne linki nie szkodzą. Mówiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.