7com Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam, Od wczoraj zaobserwowałem bardzo dziwną sprawę. Mianowicie w wynikach wyszukiwania na pierwszej pozycji na frazę np. "filmy online 7com" znajduje się url "www.carrier.com.pl/linki_r.php" ale z moim titlem oraz description. Klikając przenosi na moją stronę lecz właśnie z tym url-em. Wcześniej wszystko było w porządku. Oczywiście wypadłem na wszystkie frazy strony głównej i niektóre frazy podstron (filmów). Czy spotkaliście się wcześniej z taką sytuacją ? Jakieś rady? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dido Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Sprawdź plik .htaccess czy nie masz jakiś wrzutek. Jeżeli nie to skontaktuj się z kimś odpowiedzialnym za stronę www.carrier.com.pl i zwróć uwagę, że na www.carrier.com.pl/linki_r.php ciągną treść z Twojej strony. Choć to w sumie raczej niemożliwe aby przez to spaść. Jakąś karę mogłeś dostać niezależnie od tego www.carrier.com.pl/linki_r.php tylko po prostu wypłynęło na wierzch i zwróciłeś uwagę bo Twój poleciał w kosmos. Google czyści ostatnio mocno wszelkie warezy, szukarki torentów i wszystko co pirackie lub pośredniczy w piractwie. Zarówno bany w wynikach a wydawcy Adsense otrzymują ostrzeżenia już za samo linkowanie do stron naruszających prawa autorskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7com Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Plik .htaccess jest w porządku. Ale czy możliwe, że jest to chwilowy filtr? Czy domene mam już spisać na straty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.