warek44 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Witam. Dodając stronę do katalogów/katalogów SEO, wpisywać adres - www.xxx.pl czy https://xxx.pl ? Dodam że strona jest przekierowana 301 z www na bez www. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Różnicuj z istotną przewagą dla bez www. Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oceanlab Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Także jestem tego zdania, zróżnicowanie jest zawsze dobre. Daj stosunek tak około 85% do 15 % z przewagą bez www i będzie ok;) [sPRZEDAM] 27 Stron Zapleczowych - 14 zł / szt! - Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Jeżeli będziesz linkował wiele fraz i wiele podstron, to śmiało możesz zgłaszać z www multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgadzam sie, ze roznicowanie jest OK, ale stawianie jakieichkolwiek proporcji uwazam za calkowicie nietrafione. Jak jest 301, to oba formaty (z www i bez) przekazuja moc z linka, zatem skad wnioski o takim podziale procentowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oceanlab Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Proporcje zostały z palca wzięte by ułatwić pracę Ja bym tak zrobił dla czystego porządku czy to przy katalogowaniu ręcznym czy przy automatach;) Nie napisałem że inne proporcje są złe;) Kolega zadał konkretne pytanie to konkretnie odpowiedziałem, jak ja bym to zrobił [sPRZEDAM] 27 Stron Zapleczowych - 14 zł / szt! - Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To jak panowie? Mówicie żeby zróżnicować? ALE DODAM JESZCZE - Może to zmieni wasze zdanie . Po wpisaniu w google site:www.adres-mojej-strony.com nie moge WOGÓLE wyników ! Natomiast jak wpiszę site:adres-mojej-strony.com to wychodzi strona główna oraz moje 3podstrony ! Wynika z tego że niestety adres z początkiem WWW nie został zindeksowany. I czy moze jest jakiś sposób żeby to zmienić? Czy nadal myślicie żeby wpisywać tak zróznicowanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blastowiec Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Linkuj z www 301 już nie przekazuje 100% mocy... multikomto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No tak, ale ustawiłem 301 z www na bez www. To w takim razie linkować z www? A może wgl. usunąć 301 z serwera?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Za dużo uwagi przywiązujecie do błahostek. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Mion, to może ty coś poradzisz?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Piszesz, że masz przekierowanie "Dodam że strona jest przekierowana 301 z www na bez www. " i pytasz się jak linkować. Wiec jak masz takie dylematy moja rada brzmi rzucaj kostką przed dodaniem. Ja wylosujesz parzyste to z www, a jak nieparzyste bez. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warek44 Opublikowano 6 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Czyli wnioskuję że to nie ma różnicy?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adshi Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 To nie ma różnicy. Linkuj to co Ci się bardziej podoba. A ja nie mam linków w sygnaturce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 Zauważ, że niektóre katalogi nie przyjmują bez "www"... SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.