bybek5 Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jutro udaję się na kilkudniowe wakacje i będę zmuszony do korzystania z mobilnego Internetu (iPlus). W sumie pierwszy raz będę korzystał z takiej opcji i z tego co zdążyłem zauważyć kasa leci jak woda z karty. Nie minęło 5 minut a 3zł poszło.. Używacie czegoś do kompresji danych? Opera z opcją Turbo sprawdza się w tym przypadku (bo o tym myślałem). ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastek Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Plus przypadkiem tam u siebie nie kompresuje dany do przesyłu? coś tak ostatni mi się obiło o uszy... Blog o zdrowiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Orange z transferem 7GB dostaniesz na allegro za niecale 50 pln. Jesli to ma byc "na jutro" mozesz zrobic sztuczke opisana w tej aukcji: https://allegro.pl/internet-orange-free-6gb...1690570072.html Duuzo taniej niz iplus. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barakowóz Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 I potem co, podłączam telefon pod laptopa zeby korzystac z neta czy wkladam do jakiegos urzadzenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 W Sony Ericssonach jest tak, że podłączasz normalnie pod USB. Minus tego jest taki, że musisz mieć zainstalowany Sony Ericsson PC Companion, oczywiście darmowy. Przed wyjazdem sobie pobierzesz wszystko i po problemie. Jeżeli chodzi o ofertę zwykłego Plusa (Mixplus, Simplus...) to masz "Pakiet internetowy 15 zł Non Stop". https://internet.plus.pl/indywidualni/inter...onie-w-plus-mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie minęło 5 minut a 3zł poszło.. Bo to drogie oferty są - 0,31 groszy chyba za 1mb! Skorzystaj z Orange Free na Kartę: np. doładowanie 25zł -> 1,25gb gratis i 25zł zostaje ci na koncie na sms/rozmowy/internet Play Online, doładowanie za 30zł -> 2GB gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barakowóz Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mam Nokię i w PC Suite jest taka opcja, czyli w ten sposób, ale wiem też że są takie urządzenia tylko nie wiem jak to się zwie i ile kosztuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gostek_ Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mozna uzyc telefonu jako modemu i polaczyc go z laptopem przez bluetooth. Konfiguracja jest bardzo prosta. Prywatne precelki udostepnie - PW Darmowy katalog budowlany Kilkuletni: Darmowy katalog stron katalog stron spacja.info - dedykowane ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Mam Nokię i w PC Suite jest taka opcja, czyli w ten sposób, ale wiem też że są takie urządzenia tylko nie wiem jak to się zwie i ile kosztuje. Modem USB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeżeli chodzi o podłączenie tel to są różne sposoby w zależności jaki masz tel. Ja u siebie łącze się z telefonem poprzez wifi, ale można też połączyć się po kablu lub BT. Ew. kup modem na usb (nie są jakoś strasznie drogie). Ja z Orange korzystam sporadycznie i jestem bardzo zadowolony szczególnie że na co dzień wykorzystuję tą kartę do normalnych celów Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 3 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie minęło 5 minut a 3zł poszło..Bo to drogie oferty są - 0,31 groszy chyba za 1mb! Dokładnie! Tylko, że ja mam modem do iPlusa od kumpla i tylko z tego mogę skorzystać A jakieś pomysły z kompresją danych? ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Sieć powinna kompresować dane przed wysyłką (lub np. zmniejszać wielkość obrazków, pogarszając ich jakość, jak robi Orange przy wolnych połączeniach). Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelszn Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Ja często blokowałem wyświetlanie obrazków Ujdzie czasami taka metoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barakowóz Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Modem USB? Jeśli jest taki na kartę sim to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warol Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 na wakacjach odpocznij sobie bez sieci tez da sie żyć Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.