mmiisiek Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 POMOCY Co zrobic zeby poprawic sobie PR w google PISZCIE mam problem strone próbuje jak najbardziej rozreklamaowac wymieniam sie linkami itp.a moje PR nadal O/10.Czy jest jakis skuteczny sposób na poprawienie tego??Co można robic. Moja strona to: https://logo.xn.pl/ Słyszałem np o dodaniu strony do 70000 wyszukiwarek?? To by cos dało?? Piszcie prosze co można zrobić zeby poprawic to PR Z GORY BARDZO DZIĘKUJE ZA WSZYTSKIE ODPOWIEDZI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Piszcie prosze co można zrobić zeby poprawic to PR Zbierac linki tak jak robisz i cierpliwie czekac na update, ktorego nie bylo juz od 95 dni. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiisiek Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 O co chodzi z tym update?? Czego ja niby jeszcze nie zrobiłem?? bo nie wiem.Bo strona jest aktualizowana automatyczneie wiec nie wiem zabardzo!!! Z gory dziekuje za odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 chodzi o to, że google uaktualnia pr raz na jakiś czas. kiedyś około miesiąca, a teraz przestał to robić. np, ja pomimo pr=5 mam na pasku wyświetlane pr=0. możliwe, że ty już masz pr=1,2,3,4,5,6,7,8,9 lub 10 ale tolbar tego nie pokazuje i jesli nie ma cie w dmozie, a napewno nie ma to tego nie sprawdzisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmiisiek Opublikowano 25 Września 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 Wiec co powinienem zrobic?? Pozostaje mi już tylko czekac czy mogfe jeszcze cos zrobic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 dalej wymienial sie linkami. pr bedzie rosl, bedziesz wyzej w google, ale nie zobaczysz tego na toolbarze do czasu az google przypomni sobie haslo do pliku z algorytmem. juz nieduzo im zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rattkin Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 )))))))) dobre! "i can handle it without linking :)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 A czy ten PR w dmozie to taki sam PR jak na pasku, tyle, że go nie widać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 tak to ten sam i ty masz pr=5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuzik Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 :mrgreen: =D> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 a jeśli mojej strony nie ma w dmozie to o wyzszym PR mogę tylko pomarzyć ? Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 sorki intruder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 a z dyskiem to były niezłe jaja - założe temat w dziale "pogaduszki" - wejdź to wyjaśnie ps. Odpowiedz na pytanko, dzięki Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 chodzi o to, że google uaktualnia pr raz na jakiś czas. kiedyś około miesiąca, a teraz przestał to robić. np, ja pomimo pr=5 mam na pasku wyświetlane pr=0. możliwe, że ty już masz pr=1,2,3,4,5,6,7,8,9 lub 10 ale tolbar tego nie pokazuje i jesli nie ma cie w dmozie, a napewno nie ma to tego nie sprawdzisz. Chodzą słuchy że update bedzie teraz raz na kwartał Po to żeby trudniej było z Seo Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artaks Opublikowano 27 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2004 sorki, ale gdzie w dmoz jest napisane PR danej strony z katalogu..? darmowe, autorskie programy psy w potrzebie agencja literacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.