Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problemy proszę zgłaszać TYLKO na forum https://www.omniadd.pl - tutaj tylko pojawiają się informacje o poprawkach do zgłoszeń z naszego forum!

Zgłoszenie na PiO jest przez nas całkowicie ignorowane

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

To po co i komu ten temat potrzebny skoro tutaj pojawiają się tylko informacje o poprawkach do zgłoszeń pojawiających sie tam? Zamykaj i ludzie nie będą tracić czasu na skakanie po 2 forach w jednym celu :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

To drugie forum w zalozeniu mialo sprzedawac dostep do super tresci, nawet pare osob kupilo abonament. Stad opcja przeganiania userow z PIO na wlasne podworko :) Pomoc techniczna na obu forach o zblizonym poziomie. Przyznaje że Agape sie stara i pomaga gdzie może, choć zapewne ma/powinien preferować forum Koyotka.

Na forum Koyotka panuje zamordyzm nie spotykany tutaj stąd pewnie trzymanie tego wątku przez userów OA. Bo Koyotek ten wątek trzyma tylko jako reklame produktu i dział sprzedażowy ;) Czyli problemy tam, reklama tutaj - zebyście nie śmiecili w dziale sprzedażowym że wam coś nie działa :)

search_auditor_500x80_bf.png

@Paweł, rozwaliłeś system :)

Tutaj jest miejsce tylko na pochwały i pozytywne komentarze. Skargi i narzekania na zamkniętym forum...

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Jaki tam system, kazdy kto sprzedaje produkt podobny do tego pewnie woli zeby bylo w glownym kanale sprzedazy jak najmniej wpisow negatywnych.

Choć teraz zapewne przez zmiany w Googlu i wyrażne preferencje dla WP, wyszło przed PIO w organicznych kilka blogów - stąd kanał sprzedaży traci kilka punktów, ale tak czy inaczej to nadal główny kanał sprzedażowy bo tutaj przebywają rybki :)

search_auditor_500x80_bf.png

No ale to zamknięte forum jest do poczytania nawet dla niezalogowanych - dotyczy oczywiście problemów. Więc zanim ktos kupi to i tak może tam sobie poczytać. Więc to nie to, że się cos zamiata pod dywan. Mi po prostu przeszkadza skakanie po 2 forach. Sprawdzanie czy warto puszczać aktualizacje zanim Klienci robiący za betatesterów wydadzą pozytywne opinie. Sam ze dwa razy sie pospieczyłem i kopałem sie w ( )( ).

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

@awreo: Zostanie wysłanych tyle tekstów, ile jest precli. Dla jednego projektu możesz wysłać po jednym wpisie do każdego precla.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

@Karlosky tak myślałem dzięki ;)

A odnośnie modułu Prolink działa w następujący sposób, że można dodać wpisy do swoich prywatnych precli za pomocą Link Premium i później za pomocą modułu Prolink podlinkować te wpisy? Dobrze rozumie ten moduł?

Widać kilka osób ma problemy z rozumowaniem zasad działania suportu no ale niech będzie.

Zgłaszasz problem i co z tego wynika skoro nikt nie wie czy problem jest po stronie użytkownika czy skryptu - ile tu już było bajkopisarzy że coś mu nie działa a maila nie ustawił ?

Podczas rejestracji na forum podajesz swój klucz i dzięki temu wiemy która kopa ma problem i możemy dokonać szybkiej diagnozy problemu i jeśli zachodzi potrzeba wydać stosowną aktualizację - wyjątek że podczas instalacji omniadd nie zgadasz się na pomoc zdalną to twoje zgłoszenie na forum jest ignorowane - proste jak budowa cepa

Jest problem i go zgłaszasz musimy go sprawdzić - nie zgadzasz się na pomoc to nie ma problemu i nie ma zgłoszenia (co tu może być nie zrozumiałe ?)

Na forum każda wersja ma swój osobny temat dzięki czemu mamy poukładane wszystkie problemy w jednym miejscu i nie trzeba szukać - wystarczy że wiesz jaką masz wersję i wiesz gdzie dokładnie szukać

Każdy produkt ma aktualizacje bo nie ma idealnych produktów a jeśli takowy mi ktoś wskaże że nie wymaga aktualizacji i poprawek to zjem swoje włosy (mowa o produktach komercyjnych zbliżonych funkcjonalnością do OmniADD)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności