soprano Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Na razie tylko jednej osobie się udało. W takim razie poczekam jeszcze na ewentualne rozwiązanie problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SqL Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Aktualizacja oprogramowania i bazy bez problemu pozdrawiam Sklep medyczny - zapraszam w razie potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iman7 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 U mnie również aktualizacja przebiegła pomyślnie. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Ale aktualizowaliście automatycznie, czy ręcznie? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Też mam błąd po automatycznej aktualizacji. Mam ten sam błąd. Aktualziacja automatyczna. Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Błąd aktualizacji. Nieprawidłowa suma kontrolna ściągniętej paczki, spróbuj jeszcze raz lub pobierz paczkę z forum OmniADD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Nie korzystam z OA wiec dla testow zrobilem aktualizacje automatyczną. Wynik pozytywny. Generator RSS nawet nie wali linkow do stron glownych katalogow, ktore wczesniej byly pingowane bez sensu. Czy to sie nadaje do omniping to nie sprawdzalem, ale wyglada ok Czyli jednak sie dalo zintegrowac OA i OP, jak sie chce to można. Moze po paru następnych updatach OP i OA rzeczywiście stworzą działający zestaw jak na to wskazuje opis produktów Tak czy inaczej idzie to w dobrą stronę. Neox wymusił zmiany w OP, te pociagneły zmiany w OA i mamy mozliwość czesciowo automatycznej integracji, bo i tak kazdy generowany kanal trzeba wstawiac do OP. Żeby to zintegrować porządnie trzeba by zrobić jeden kanał dla wszystkich projektów tylko z istniejącymi linkami, ale to chyba mało mozliwe bo OA nie sprawdza co opublikował, tylko uważe że wysłane = opublikowane. Także takie rzeczy to tylko w ....erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neox Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 ...., nie można tego aktualizować ani automatycznie ani ręcznie. Cały czas wywala błędy w stylu "Fatal error: Unable to read 30548 bytes in /xxx/xxxxx/xxxx/xxxx/xxxx/xxxxxxxxxxx/funkcje.php on line 0" Programista nadal testuje wszystko na hekko i uważa, że tam się świat skończył. Również nadal nie ma oddzielnej paczki do ręcznej aktualizacji. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Od razu mówię, że ja się nie znam. Wydaje mi się, że taki błąd (Fatal error: Unable to read 30548 bytes in) występuje, jeżeli strony wgra się w złym trybie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Koniec Swiata w 2012, wiec moze w hekko juz powoli sie szykują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huggo Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mi tam działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @neox pliki wgrywamy w systemie binarnym. Inaczej mogą się źle przesłać przez co są takie błędy. Jeśli komuś występuje taki błąd: Warning: require_once(bin/lgpl.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /...../public_html/omniadd/lang.php on line 0Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'bin/lgpl.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /..../public_html/omniadd/lang.php on line 0 Nie wgrały się wszystkie pliki do katalogu /bin tutaj chodzi dokładnie o lgpl.php W przyszłości będziemy starali się zrobić osobny mechanizm żeby zapobiec tego typu błędom w rozpakowywaniu paczki na serwerze. Jeśli chodzi o błędy w stylu Notice: Undefined index: Lang in /var/www/lang.php on line 0 Notice: Undefined index: Lang in /var/www/funkcje.php on line 0 Należy jeszcze raz zaktualizować OmniADD. Zostało to poprawione. Testowałem wcześniej na 2 serwerach (hekko i nasz vps), niestety u nas to nie występowało ... Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Jeśli komuś występuje taki błąd:Warning: require_once(bin/lgpl.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /...../public_html/omniadd/lang.php on line 0Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'bin/lgpl.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /..../public_html/omniadd/lang.php on line 0 Nie wgrały się wszystkie pliki do katalogu /bin tutaj chodzi dokładnie o lgpl.php W przyszłości będziemy starali się zrobić osobny mechanizm żeby zapobiec tego typu błędom w rozpakowywaniu paczki na serwerze. @agape, ja miałem taki błąd, więc zastąpiłem cały folder "bin" ręcznie. Po tym w końcu pojawiło się okno aktualizacji i komunikat potwierdzający update. Po zakończeniu panel nie przedstawia jednak nic - pusta strona. Trzeba było wgrać jeszcze jakieś pliki? Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 agape gdzie znajde najnowszą aktualizacje bo jak klikam update to wyskakuje mi "Błąd aktualizacji. Nieprawidłowa suma kontrolna ściągniętej paczki, spróbuj jeszcze raz." Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 @aniec2: https://www.omniadd.pl/index.php/topic,240.0.html Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.