swRa Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 @Gramer zrestartuj sobie serwer - u mnie pomogło a miałem ten sam komunikat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lonerpl Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 U mnie jest coś nie tak z katalogami webmini i easydir. Ustawiam, żeby dodawało do tych dwóch, w harmonogramie pojawiają się, jednak na stronie z projektami ilość dodań i błędów stale jest 0. Ktoś wie co jest nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Może źle ustawiony cron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sleaquit Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 a ja sprawdziłem baze - większość ma bana moze wogole dawno sobie baze czysciles? 2 tyg temu przeczyscilem sobie baze z niedzialajacych edirow, webmini i otwartych - to co zostalo sprawdzilem wczoraj pod katem indeksacji - bana ma lekko powyzej 500szt - wiec to grubo ponizej wiekszosci JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana mailiKLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agape Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Wyszła nowa wersja OmniADD 5.3.3+. Zmiany: * integracja z OmniPing - możliwość wyciągnięcia adresu do raportu z dodawania (robimy to wybierając typ exportu na link do raportu zamiast txt, czy csv) * dodana możliwość wyciągnięcia adresu do pliku rss z generatora rss (dzięki temu możemy pingować automatycznie generujący się raport z dodawania) * dodana możliwość wyciągania raportów z całej grupy * dodana opcja nie pokazywania domen w raportach * OmniTXT generuje teksty dla artykułów * dodany angielski słownik synonimów (przydatne dla artykułów) * poprawiony freeglobes * poprawione pytania w webmini * sporo drobnych poprawek w skrypcie W tej wersji został między innymi zmieniony adres do źródła proxy. Na starszych wersjach pobieranie proxy od nas nie będzie aktywne. Niestety musieliśmy zmienić lokalizacje. Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piffko86 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 chciałem omniadda zakutalizoać i wywaliło błąd: Internal Server Error teraz nie działa nawet :/ Serwis o tematyce Medal of Honor. Serdecznie zapraszam nie tylko fanów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Mam to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiectus Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 I jak skuteczność przy aktualnej wersji ? Chodzi mi o bazę publiczną. Darmowe szablony pod SEOKatalog Darmowy katalog stron - dodaj swoją stronę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty88 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 czy testował ktoś omniadd na hostingu neteasy ? od administratora otrzymałem informacje że można używać omniadd ale aby nie generowało zbytniego obciążenia serwera a jak to wygląda w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W teorii OA jest to szybką i nie ociążającą dodawarką, która powinna zadzialać na kazdym hostingu bez najmniejszego problemu o ile spełnia wymagania. W praktyce jest tak, że obciążenie procka np z 2% dopuszczalnych skacze na 50-70% i po 1, 2 dniach blokują Ci konto na hostingu do następnego miesiąca. Czasem nie blokują, ale piszą meila byś się pakował. Więc albo modlisz sie o dobrego admina, albo szukasz jakiegoś VPS'a, gdzie stawiasz dodawarkę i nie zwracasz uwagi na takie duperele jak działanie dodawarki możliwe przez dzień, dwa w miesiącu Teraz Agape zapuścił kopię w środowisku testowym i może w końcu z tym obciążeniem sobie poradzą i wróci wszystko do czasów, kiedy takie skoski były sporadyczne, a nie na porządku dziennym. - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 piffko86 i D_S udało się Wam naprawić błąd? U mnie też niestety nie udała się aktualizacja... Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Też mam błąd po automatycznej aktualizacji. Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'bin/lgpl.php' (include_path='.:/usr/local/php53/lib/php/') in (...) /public_html/lang.php on line 0 Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 No to chyba jakąś poważniejsza sytuacja bo mam identyczny błąd. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sokołowski - Eline Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z aktualizacjami jak zawsze lepiej poczekać na pierwszych testerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bybek5 Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z aktualizacjami jak zawsze lepiej poczekać na pierwszych testerów To ja wykonałem takowy test i u mnie wszystko ok. (całe szczęście ;P) ZielonyKatalog PR 4 - tylko 3,76PLN (2,50). Limey.pl - katalog stron (2,46PLN (1,50) || 0-z.pl - artykuły do przedruku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.