Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

@Elegant

Bo pod to musi być przygotowana odpowiednia baza.

Tego typu, co Kojotek pokazał trochę wyżej.

Wystarczy, że 20 osób zrobi po 50 sztuk i mamy lepszą bazę niż publiczna.

Pozdrawiam,

Mariusz

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@enwoit - z nazwa co rusz są problemy raz działa raz nie - temat omawiany kilka razy. Polecam zmianę hostingu

@Elegant - co do jakości txt po synonimach z automatu są hmmm jakie są wiele tu nie poradzisz (korzystamy z wbudowanego systemu do synonimów jaki jest w OmniADD). Nie raz się pojawiło na początku istnienia v5 że synonimy w OmniADD nie działają (początek tego tematu / pierwsze posty) więc ludzie z tego korzystają i dodają swoje wpisy i mają wtedy identyczną jakość jak od nas. Mania jest na unikalne txt więc takowe są generowane są unikalne ;) Ile tych wpisów zostanie przyjęte hmmm powiem tak gdyby nie były przyjmowane to pewnie ludzie by nie korzystali z tego narzędzia (mówię o synonimizowaniu) - lub nie korzystaj z synonimów i rób je samodzielnie

DEFINICJA:

OmniTXT jest automatem generującym txt szybko i skutecznie oraz co ważne każdy użytkownik otrzymuje od nas unikalną wmiarę logiczną treść którą można (nie trzeba) synonimizować przez OmniADD lub samodzielnie

3 arty na całą bazę z synonimami to może być za mało dlatego można skorzystać z płatnej wersji i zwiększyć sobie limit .... lub też skumulować opisy jakie można wykorzystać max 4x posiadany pakiet (dla darmowego będzie to 12 artykułów)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Po pierwsze, kupiłem OmniAdd i jestem pod wrażeniem skryptu, gratulacje dla twórców.

Po drugie, mam pytanko: chciałbym dodać sobie swoje easydiry do prywatnej bazy, ale nie znalazłem takiej opcji, jest z tym jakiś problem?

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

@elpav - Dziękuje za słowa uznania i na pewno ma to pozytywny wpływ na morale w grupie Omni ;)

Co do samego pytania zostaną one dodane w kolejnych aktualizacjach - tam musimy zrobić system sprawdzania jakie opisy / tytuły etc są przyjmowane (jak wiesz można sobie to przez różnie ustawić i nie da się zastosować jednego szablonu) - obecnie wykonuje to "matka" na bazie publicznej. Jak tylko będziemy mieli odrobinę czasu dodamy tą funkcjonalność i ten typ katalogu do prywatnej bazy (będzie na 10000%)

Wyszła właśnie nowa wersja OmniADD oznaczona numerem 5.1.1+

Dostępna jest do pobrania z autoaktualizatora i za chwilę pojawi się na omnipanel.pl

Zmiany w tej wersji:

- po dodaniu strony, automatyczne przechodzenie na liste stron

- poprawa bledow na specyficznej konfiguracji serwerow

- ustalenie domyslnej wartosci dla dodawanych stron

- Dodatek OmniTXT - automatyczny generator tekstów

dodatkowa inforamcja

raporty z katalogow nie sa ukladane alfabetycznie chociaz moze byc takie wrazenie ze wzgledu na ich ulozenie w bazie. Sa one tworzone narastajaco. Na gorze na samym poczatku mamy te ktore sie pierwsze dodaly a na samym dole te ktore były dodane ostatnio

Najważniejsze rzeczy którymi się będziemy teraz zajmowali:

- poprawa obsługi webmini (nowych szablonów)

- obsługa OmniPress v2 który będzie miał niedługo premierę

- Baza wp tylko dla OmniADD

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

1 - chyba była już mowa o wcinaniu się w temat nie swój

2 - gdybyś się znał na programowaniu nie proponował byś takich idiotyzmów

3 - chyba nie znasz podstawowych założeń jakimi kieruje się OmniADD

4 - wcale się nie dziwię że puszczasz na rynek gnoty jak takie masz pojęcie o wydajności

PS: Mam nadzieję że oba posty polecą do kosza ;) a ty znów za wpierniczanie się w temat (zgodnie z obietnicą jednego z modów) dostaniesz odpoczynek od forum - widać niektóre osoby są nie edukowane jak np TY

@Mariusz - tak powiem szczerze że trochę z żartem podeszliśmy do tego tematu i na poprawę męczącego dnia nawiązaliśmy do Allegro ;) Oczywiście weźmiemy pod uwagę twoje sugestie ale już nie dziś - na dziś nam starczy gapienia się w monitor.

Nie kupuję argumentu.

Robione na szybko po moim poście ;):) :)

M

Ps. Czekam na priv WP, może się kilka osób zmobilizuje na dobrą bazę.

Bardzo dobry soft, potrzebujemy tylko dobrych baz do uzyskania odpowiednich efektów.

Ja mam problem z automatyczną aktualizacją, wywala mi coś takiego:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/aktualizuj.php:1) in /home/xxx/domena.pl/public_html/aktualizuj.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/xxx/public_html/aktualizuj.php:1) in /home/xxx/domena.pl/public_html/aktualizuj_z.php on line 0

Da się jakoś przeprowadzić aktualizacje ręcznie?

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności