Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panowie na dzień dzisiejszy się nic nie zmienia i abonamentów też nie ma na OA - tak więc na razie nie ma tematu, jeśli będzie taka potrzeba że będzie wymagany abonament to wtedy będziemy rozmawiać na ten temat

@finansiarz - na chwilę obecną nie przedstawiam planów rozwojowych w OA co będzie a czego nie będzie i na jakich zasadach (jeszcze są 2 inne wiki nie wliczone w OS więc może któraś się pojawi w OA ale nic nie obiecuję etc. w tym temacie)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

To mamy 2 opcje masz jakiegoś innego maila podanego dla v5 albo nasz system do mailingu jest do xxxx lub nie wiem co

Może się ktoś jeszcze wypowiedzieć czy nie dostał maila a powinien dostać ?

No to w takim razie mam problem bo jutro koniec promocji a pewnie 90% użytkowników nawet nie wie że są zmiany bo na PiO takich maniaków jak my jest mniej żeby studiować codziennie co się dzieje

Może ktoś polecić jakiś szybki i sprawdzony soft żeby zaimportować x adresów mail i wysłać informację ? - niestety promocji przedłużyć już nie mogę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności