Skocz do zawartości

OmniADD v5 - Dodawarka do katalogów NOWOŚĆ

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jak poza budźetem ? Masz docelowo 260 zł - rabat 30% wychodzi 180 zł brutto wiec 30 zł za dużo to już nie ma co szaleć, po drugie nie trzyma sie dodawarek na zwykłych hostingach, po trzecie jeśli wykorzystasz w pełni parametry serwera które podałem samą dodawarką omni to stawiam litra, testowałem 3 dodawarki na tym hostingu + inne narzędzia i nie przekroczyłem żadnego limitu, wręcz przeciwnie jeszcze było troche zapasu.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

https://zapodaj.net/8e2e25272c1e.jpg.html - 2 dodawarki + DA (ISPConfig 3 PL) - pełne obroty póki co.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - kod rabatowy do SEOhost 40% - lub inne Kupony rabatowe - kupon rabatowy - #reklama #link_sponsorowany

Wyszedł update do v5.4.0+ Zmiany:

* dodanie nowego katalogu BuddyPress

* drobrne poprawki funkcjonowania aplikacji

Do aktualizacji na omniadd.pl w tym temacie oraz na auto aktualizacji.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Wyszła aktualizacja zawierająca drobne poprawki do update 5.4.0. Zmiany w wersji 5.4.0.1:

* poprawka dodawania do BuddyPress

* poprawka rejestracji wp (w niektorych okolicznosciach mogly wystapic bledy)

* poprawka tworzenia baz prywatnych (przy okreslonych nazwach mogly wystapic problemy)

Dostępna na forum omniadd.pl tutaj oraz na auto aktualizacji

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Powiedzcie mi, mam wersje OmniADD 5.2.17+ i nie mogę jej jakoś zaktualizować na moim hostingu, slyszalem ze wymagana jest nowsza wersja php czy to prawda ? Niestety moje konto nie pozwala na to wiec musialbym wykupic sobie cos innego, mozecie mi polecic jakis hosting ? Warto w ogole przechodzic na nowa wersje bo troche z tym zachodu jest ;/

Właśnie wypuściliśmy aktualizacje do wersji OmniADD 5.4.1+

Zmiany:

* łamanie captcha matematycznej przy rejestracji oraz logowaniu w Wordpress (wszystkie języki i kombinacje)

* mozliwosc oznaczenia adresow jako zbanowane (Katalogi->Zarzadzaj baza)

dzięki temu adres usuwany jest z listy glownej oraz wgrywajac nowa paczke katalogow prywatnych nie dodadza sie drugi raz do naszej listy

* możliwość usuwania katalogów z 0 iloscia dodan (Katalogi->Zarzadzaj baza)

* poprawa generowania linków w LinkPremium

* poprawa rejestracji oraz wyciągania maili w ArticleMS

* poprawione synonimizowanie artykułów w projektach

* dodana zakładka PROMOCJE z dodatkowymi rzeczami do OmniADD

* zmiana w auto aktualizatorze (nie będzie już możliwe przedwczesne pobranie nowej wersji - testowej)

Captcha matematyczna wygląda tak jak na screenie i obsługuje wszystkie kombinacje i dostępne języki

captcha_matematyczna.jpg

Można pobrac z auto aktualizacji oraz z forum omniadd.pl w tym temacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności